Manikir ideje za ljeto

Manikir ideje za ljeto

Ne podcjenjujmo manikir – on jeste mali, ali vrlo važan dio slike svake žene.  Može da nam “priča” o godinama, zanimanju, generalnom zdravlju osobe, naravi, štetnim navikama,  estetskom ukusu…  Problem je taj da nije svaka žena obdarena prirodno lijepi oblikom noktiju, a tu je i današnji način života koji uključuje razne faktore, kao što je zagadjenje vazduha, vrućina, hladnoća, hemikalije i još mnogo razloga zbog kojih su naši nokti meki, krhki i iskrzani. 

Razne varijacije nijansi laka za nokte, alata i aksesoara otvaraju vrata bezgraničnim, inovativnim dizajnima manikira, od kojih neki zahtjevaju manje, neki više vještine.  Na vama je da izaberete zahtijevan ili manje zahtijevan manikir, sa kojim ćete se osjećati ugodno i sigurno u sebe i koji će svakako “zapinjati” za oko svakom esteti.

Dakle, drage naše dame, ne zanemarujte svoje ruke, prste i nokte, a mi vam donosimo nekoliko interesantnih ideja manikira za ovo ljeto.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bijeli luk sprječava truljenje voća

RECEPT
DANA

Krmenadle na ciganski način

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.