Pet najgorih pudera za vašu kožu

Kozmetičko tržište nudi zaista veliki broj pudera za lice, ali bez obzira na to, mnoge žene još uvijek nose pogrešan! Koji su to onda puderi najgori?

Pet najgorih pudera za vašu kožu

Idealan tečni puder nije lako odabrati, ali s obzirom na to da čini bitan dio vašeg izgleda, važno je izdvojiti malo vremena i pronaći onaj koji će na licu izgledati potpuno neprimjetno i naglasiti vašu prirodnu ljepotu.

1. Pretamni puder

Dame često biraju pudere koji su i do tri nijanse tamniji od njihovog tena. To je velika greška  jer zbog toga lice izgleda neuredno, a kompletan utisak je jeftin. Izaberite puder u nijansi svog tena, a licu dodajte boje uz pomoć bronzera.

2. Jeftini puder

Naravno, ne kažemo da morate da potrošite bogatstvo na tečni puder, ali oni koji su jako jeftini često imaju i lošu teksturu, što se zaista vidi. Bolje uštedite na lakovima za nokte, sjenkama i rumenilima.

3. Puder za drugačiji tip kože

Imate mješovitu kožu, a nosite puder sa svjetlucavim česticama? Ili, imate suvu kožu, a nosite puder za matiranje? Nošenjem pogrešnog pudera izmučićete kožu i izgledati neuredno pa, ako ne znate sami koji je vaš tip kože, pitajte prodavačicu u parfimeriji za savjet.

4. Puder od drugarice

Ona ga obožava, ali uz to je i nekoliko puta tamnija od vas i ima sasvim drugi tip kože? Izbjegavajte pudere koje su vam preporučile prijateljice i koristite isključivo one koji odgovaraju vašem licu.

5. Pregusti puder

Jako gusti puder loše izgleda na mladom licu, čak i ako je zahvaćeno bubuljicama. Dopustite koži da diše i odaberite laganiju varijantu pudera.

 

Index.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.