Kako ćete vizuelno smanjiti svoje grudi

Kako ćete vizuelno smanjiti svoje grudi

Velike grudi su oličenje plodnosti, ženstvenosti i seksipila. Mnoge žene sanjaju o većim grudima, ali takođe ima i onih kojima su velike grudi strašan teret.

Ponekad žena, jednostavno nije građena da ponese težinu velikih grudi. A sa druge strane imamo žene koje smatraju da se njihovim grudima pridaje mnogo nepotrebne pažnje, zbog čega se one osjećaju neugodno, pa otud i zelja za smanjenjem grudi. Operacija može biti veoma skupa i sobom nosi određene rizike. Naši savjeti ce pomoći onim ženama koje žele da sakriju i ni u kom slučaju ne žele da naglašavaju svoje grudi.  

Grudnjak

Kvalitetan grudnjak sa pojačanim dodatkom za potporu  jako je važan za žene sa velikim grudima. Posebno ako se bavite sportom, morate imati super- potporni sportski grudnjak, da biste izbjegli bol i pucanje kapilara. Razmislite o grudnjaku od spandeksa ili likre, jer su ovi materijali  elasticni, a mogu “spljoštiti” vaše grudi da izgledaju manje.

Minimajzer grudnjak je specijalno dizajniran za žene sa velikim grudima i prilično mogu smanjiti vaše grudi bez operacije. Sa minimajzerom grudi možete smanjiti za jedan ili dva broja. Ovaj grudnjak pruža punu podršku grudima i  pokriva ih cijele. Opet, oprezno sa nošenjem minimajzera svaki dan, jer svakodnevno “stiskanje” grudi (što ovaj grudnjak radi), nije najidealnije rješenje.

Što se tiče bretela na grudnjaku, nemojte izabrati tanke bretele, jer će one u kontrastu sa vašim ramenima i grudima učiniti grudi još većim. Birajte šire bretele, jer će one pružiti još i dodatnu podršku grudima.

Rublje

Izaberite rublje sa žicom. Babydoll sa ugrađenom žicom i korzeti, pružaju dobru podršku veliki grudima. Korzet koji ide ispod grudi, ne pruža nikakvu podršku, ali steže vaš grudni koš, što može da smanji grudi. Grudnjak - korzet (longline grudnjak) je takodje dobra i seksi opcija za smanjenje grudi, jer se grudnjak ne pomjera na leđima, a pruža dobru podršku s prednje strane, a ujedno je odličan za pravilno držanje tijela.

Izbjegavajte grudnjake sa volanima i naborima. Takođe, izbjegavajte džepove i bilo kakve dodatke u predjelu grudi, koji odvlače pažnju na vaše grudi i vizuelno ih povećava. Birajte jednostavne top-ove koji će produžiti vaš torzo. Držite se podalje od uskih top-ova, jer oni naglašavaju veličinu grudi.

Dekolte

Koristite V izreze da vizuelno smanjite grudi. U širokom luku izbjegavajte okrugle okovratnike, jer povećavaju grudi. Nosite nakit i dodatke kao što su šalovi, visoko uz vrat i oni će tako skrenuti pažnju sa grudi na lice

Boje

Tamne boje smanjuju, svijetle boje uvećavaju. Tamnije boje će smanjiti vaše grudi, dok će slika preko grudi, pruge ili uzorak skrenuti pažnju baš na grudi.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Engleske prženice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.