Slane pjesme "oktopođenog" pjesnika

U srijedu, 21. decembra u 18 časova u sali DODEST-a u okviru DEUS-a biće održana promocija nove knjige poezije za djecu glumca i pjesnika Dejana Đonovića – «Slane pjesme».

Slane pjesme "oktopođenog" pjesnika

Ovo je peta autorova knjiga, a druga urađena kao samostalno izdanje. More, morska stvorenja, njihove tajne želje i život koji dosad nijeste zapazili… Duhovito, opušteno, zabavno i „dobro osoljeno“ – spojeno u divnim stihovima „oktopođenog“ pjesnika – Dejana Đonovića i karikaturama „opuženog“ ilustratora – Peđe Trajkovića.

Ovu neobičnu pjesmoslikovnicu predstaviće djeca iz vrtića, školica, kao i glumci i muzičari iz Podgorice.

Pozivamo vas da u srijedu posjetite promociju, a u okviru akcije UHVATI ME! bićete u prilici da osvojite primjerak ove interesantne knjige. Pratite redovno vaš omiljeni portal ili facebook stranicu Žena sam ja i informišite se na vrijeme o svim akcijama koje pripremamo za vas.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.