GNC brend stigao u Crnu Goru

Sponzorisani tekst

Vodeća američka i svjetska kompanija koja se bavi prodajom proizvoda u oblasti dodataka ishrani stigla je u Crnu Goru.

GNC brend stigao u Crnu Goru

Crna Gora izabrana je kao prva lokacija u ovom dijelu Evrope za lansiranje GNC brenda, otvaranjem specijalizovane radnje u Podgorici. GNC Holdings, Inc. sa sjedištem u Pitsburgu, SAD, vodeća je američka i svjetska kompanija koja se bavi prodajom proizvoda iz oblasti dodataka ishrani i posluje na 9.000 lokacija, od čega se više od 6.700 nalazi u SAD, dok je kroz franšize GNC prisutan u približno 50 zemalja širom svijeta.

Svečanom otvaranju prisustvovali su brojni predstavnici javnog života, sportisti i drugi gosti. Simboličnim presijecanjem vrpce, GNC u Crnoj Gori otvorili su prof. dr Petar Ivanović, potpredsjednik Vlade Crne Gore, Nj.E. Margaret E. Uehara (Margaret A. Uyehara), ambasadorka SAD u Crnoj Gori, Džon Adžazi (John Ajazi), direktor franšiznog poslovanja kompanije GNC, kao i Rodžer Kafif (Roger Khafif) i Dragan Burić, investitori i osnivači GNC Adriatic.

Rodžer Kafif, investitor i osnivač GNC Adriatic je tokom svečanog otvaranja izjavio da vjeruje da će 80 godina tradicije koje GNC posjeduje, uz ekspertizu, posvećenost kvalitetu i znanju baziranom na naučnom radu i istraživanjima, tržištu Crne Gore i ovog dijela Evrope ponuditi kvalitet kakav do sada nije bio dostupan domaćim potrošačima.

Kafif je dodao da je u GNC prodavnicama gotovo 400 različitih proizvoda koji uključuju proteine, različite suplemente i druge proizvode i naglasio da je uvjeren da će stručna pomoć koju pružaju zaposleni biti više nego korisna za one koji žele da upotpune svoj režim vježbanja proteinima, obogate dnevni unos vitamina i minerala, izgube kilograme ili pročiste tijelo GNC detox programom.

Dragan Burić, investitor i osnivač GNC Adriatic izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska brenda koji je u SAD, ali i širom svijeta, postao sinonim za vrhunski i provjeren kvalitet u oblasti dodataka ishrani i najavio da će upravo iz Crne Gore, nastavljati da se razvija dalje u ovom dijelu Evrope.

GNC pruža mogućnost svojim potrošačima da budu najbolja verzija sebe, zahvaljujući ponudi premijum asortimana proizvoda u oblasti dodataka ishrani koji uključuju proteine, suplemente za izdržljivost, suplemente za regulisanje tjelesne težine, vitamine, biljne suplemente, wellness suplemente i druge proizvode.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Za posvjetljivanje...

RECEPT
DANA

Lovačke šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.