Srebrno prstenje kao sjajan poklon u brojnim prilikama

Nakit izrađen od srebra predstavlja savršen poklon, na osnovu kojeg se njeguju uspomene, sjećanja i zajedništvo, a istovremeno predstavlja praktične komade koji su nosivi u svim prilikama. Danas se često kupuje nakit dragim osobama, ali i za sopstvene potrebe, u cilju udobnog svakodnevnog nošenja i stilizovanja uz garderobu.

Srebrno prstenje kao sjajan poklon u brojnim prilikama

Srebrno prstenje predstavlja tip nakita koji se bira kao poklon u različitim prilikama, a karakteriše ga sličnost sa bijelim zlatom, odličan asortiman na domaćem tržištu i što je izuzetno važno – vrlo povoljne cijene. U poređenju sa drugim komadima, za srebrno prstenje je veoma bitno znati okvirnu veličinu kada se kupuje kao poklon.

Odličan izbor za proslavu punoljetstva

Mnogo je povoda u kojima će srebrno prstenje biti efektan, sjajan i istovremeno vrijedan poklon. Iako srebro generalno karakteriše znatno niža cijena u odnosu na zlato, savršen dizajn u kombinaciji sa relativno niskim troškovima obezbjeđuju prikladnost poklanjanja u svim prilikama. Kako se danas veoma dinamično organizuju proslave 18. rođendana, srebrno prstenje upravo je sjajan izbor kao poklon u ovoj prilici.

Sa druge strane, za vjeridbu se savetuje nakit od zlata i uvijek je preporuka odabrati vredniji dar. Punoljetstvo je sjajna prilika da uz cvjetni aranžman, slatkiše, parfeme i druge darobe, bude odabrano baš karakteristično srebrno prstenje sa personalizovanom gravurom, što će biti poklon koji traje i ne mijenja se dugi niz godina.

Odlično „slaganje“ sa drugim komadima nakita

Sve češće se srebrno prstenje kupuje kao poklon u kompletu sa orglicom, privjeskom, narukvicom ili minđušama. To je sjajna kombinacija za drage osobe – djevojku ili ženu, sestru, majku, drugaricu ili bilo koju drugu važnu osobu. manje od 100 eura može se kupiti fantastičan prsten uz minđuše ili ogrlicu, u identičnom tonu boje, stilu i sa istovrsnim detaljima.

Zbog svega toga, najčešće se osobe i odlučuju da srebrno prstenje bude poklon koji će se kombinovati sa drugim komadima nakita. U situacijama kada se želi izbjeći asocijacija na vjeridbu, najvažnije je pokloniti uz prsten još neki nakit koji je u trendu.

Različite boje srebra kao dio aktuelnih trendova

Iako se prvenstveno za srebrno prstenje vezuje odsjaj takozvane bijele boje, odnosno svijetlo sivih tonova, to danas ne mora da bude nužno odabrana nijansa ovog nakita. Naprotiv, rodiranjem srebro dobija nove tonove boja, odnosno može se pronaći presvučeno žutom, roze nijansom, ili njihovom kombinacijom. To znači da se može kupiti srebrno prstenje, ogrlice, minđuše ili drugi željeni komadi nakita od ovog plemenitog metala, a dobiti potpuno nove nijanse koje izgledaju savršeno.

Ne samo da će „ličiti“ na zlato, već će nakit imati trajno lijepu boju uz odgovarajuće čuvanje, čišćenje i sklanjanje sa jake svetlosti. Svakako, kvalitet srebra ne može se porediti sa zlatom, ali u kombinaciji sa odličnom cijenom obezbjeđuje višestruke uštede i benefite kupcima.

Idealan poklon u velikom broju prilika, kao što su punoljetstva, godišnjice, rođendani i drugi povodi, jeste srebrno prstenje. Posebno se savjetuje kupovina seta nakita koji će pored ogrlica, minđuša ili narukvice sadržati i zanimljiv prsten, samo je važno posvetiti pažnju odabiru adekvatnog prečnika, kako bi bio odgovarajući osobi za koju je namijenjen.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.