Počelo prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i Sniježičanstveni maskenbal

U subotu, 23. januara u podgoričkom šoping molu Delta City biće održane Sunčane igrarije, zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca. U toku manifestacije biće održana Sunčana Violeta puzijada, Sniježičanstvenim maskenbal i brojni drugi zabavni sadržaji koji garantuju kvalitetnu cjelodnevnu zabavu za mališane i njihove roditelje. Organizator manifestacije je agencija Memento marketing i komunikacije.

Počelo prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i Sniježičanstveni maskenbal

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane Violeta puzijade počelo je danas (petak) u 9 časova, a pravo učešća u najpopularnijem takmičenju za najmlađe imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale.

S obzirom na to da za puzijadu vlada veliko interesovanje, a da je broj takmičarskih mjesta ograničen na 90, pozivamo roditelje da što prije pošalju prijave kako ne bi zakasnili. U septembarskom izdanju takmičenja sva takmičarska mjesta su popunjena za nepuna 24 sata”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Prijavljivanje se vrši putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) ili mail adrese: dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa Sunčanih igrarija, od 10:30 i od 17:30. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će i ovog puta biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Violeta, obezbijediće poklone za sve učesnike osme crnogorske puzijade, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

U toku je i prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal, tematsku feštu pod maskama.

U prethodna dva izdanja Sunčanih igrarija organizovali smo tematsku feštu pod maskama i interesovanje je bilo veliko pa smo odlučili da Sniježičanstveni maskenbal uvrstimo kao stalni segment programa zimskog izdanja sunčanog druženja. Mališani će i ovog puta imati zadatak da osmisle masku na temu zima i zimske radosti, a četvoročlani žiri će proglasiti najbolje u 5 kategorija: najkreativnija maska, najoriginalnija maska, najveseliji dječak, najveselija djevojčica, najmlađi učesnik ili učesnica, a dodijeliće i posebnu nagradu žirija. Pravo učešća će imati djeca do 14 godina, a fešta će se održati u popodnevnom dijelu manifestacije, od 19 časova", objašnjava Knežević.

Prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal vrši se takođe putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja.

Zimsko izdanje dječije manifestacije Dan Sunca organizuje se četvrtu godinu zaredom. U okviru cjelodnevnog programa mališani imaju priliku da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima i na najljepši način privedu kraju svoj zimski raspust.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.