Šta oblik nosa govori o muškarcu?

Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, ali svejedno oblik nosa može dosta da kaže o karakteru muškarca koji ga nosi, a Telegraph je na jednom mjestu skupio mišljenja i procjene stručnjaka.

Šta oblik nosa govori o muškarcu?

Prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvijek voljnog pomoći osobama koje voli. Voli da bude u centru pažnje, gdje dolazi zabavnim i duhovitim doskočicama, ali zato nije ništa manje ambiciozan od drugih, naprotiv. Nije avanturistički raspoložen u ljubavi i odlično čuva tajne.

Mesnat nos imaju emotivni i velikodušni muškarci, koji odlično skrivaju prave osjećaje. Velike su šanse da će ostati sam cijelog života ako se ne oženi do četrdesete, iako je odličan ljubavnik. Ali, kako voli dominirati u vezama, upravo je to najveća prepreka.

Kukast nos imaju muškarci koji izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, ali ustvari se radi o nesigurnim ljudima koji ne mogu sami rješavati svoje probleme. Nestrpljivi i svadljivi, uvijek misle da su u pravu. Što se tiče veza, privlači ih jedino seks.

Pravilan nos nose lako zaljubljivi ljubitelji dugih veza, vjerni i ljubomorni muškarci. Radoznali su i vole eksperimentisanje, ali istovremeno sve analiziraju, pa ih drugi doživljavaju kao cjepidlaku. Voli dugo osvajati stidljive žene, ali istovremeno je uobražen i omalovažava ljude koji su slabiji.

 

metro-portal.hr

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.