Stručnjaci otkrivaju: Šta odjeća govori o vama?

Znate li šta znači ako vam je ormar prenatrpan skoro pa nenosivim komadima odjeće? A ako u njemu imate samo jedan tip košulja i pantalona?

Stručnjaci otkrivaju: Šta odjeća govori o vama?

Poznata modna blogerka Trejsi Dinunzio smatra da se analizom ormara može mnogo toga saznati o nekoj ženi i njenoj ličnosti... 

1. Ormar je prepun brendirane odeće. Ako je baš svaki komad odeće s logom, takva žena možda pokušava da sakrije svoj pravi identitet. Žene koje kupuju samo marke, često žele nešto da prikriju, nešto što ne žele da svijet vidi i zna, smatra Trejs

2. Ormar je prepun odjeće koju ne nosite. Vjerovatno se radi o osobama koje teško ostavljaju svoju prošlost iza sebe. Takve osobe često su vrlo ljute i pune straha, a spadaju i među anksiozne tipove žena. 

3. Ormar je pun nenošene odeće koja još na sebi ima etikete. Trejsi objašnjava da žene koje odlože neki odjevni predmet bez da skinu etiketu s njega, imaju viziju budućnosti, ali je ne ostvaruju, najčešće jer se boje. One nisu vezane za prošlost, ali umjesto da se pokrenu i naprave nešto konstruktivno, radije kupuju odjeću za neki drugi život i ne nose je, objašnjava Trejsi.

 

4. U ormaru uopšte nema boja. Kod žena u čijim ormarima preovladavaju bijeli i crni odjevni predmeti postoji želja za nestajanjem i time da ne budu primjećene. To može biti povezano s puno toga. Možda je ta osoba bez sampouzdanja, ili introvertna ili ona koja se grozi društvenih događanja i upoznavanja novih ljudi, govori Trejsi. 

5. Samo pantalone u ormaru. Žene koje nose samo pantalone i odbijaju da nose suknje i haljine po pravilu su interesantne osobe, ali zbog društvenog konteksta smatraju da moraju da suzbiju svoju seksualnost kako bi se uklopile u okolinu i poslovni svijet, piše Večernji.

6. Ormar je prepun identičnih komada odjeće. Nose li žene crne pantalone i bijele košulje te imaju velik broj istih odjevnih predmeta u svom ormaru boje se promjena u odnosima i u poslu, kaže Dinunzio. 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.