Počelo prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i Sniježičanstveni maskenbal

Novo izdanje Sunčane puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, biće održano 25. januara, u okviru Sunčanih igrarija, zimskog izdanja dječije manifestacije Dan Sunca, u podgoričkom šoping molu Delta City.

Počelo prijavljivanje za Sunčanu puzijadu i Sniježičanstveni maskenbal

Prijavljivanje za zimsko izdanje Sunčane puzijade počelo je u ponedjeljak, 13. januara, a pravo učešća imaju bebe koje još uvijek nisu prohodale. Prijavljivanje se vrši putem facebook stranice Dan Sunca (slanjem poruke u inbox) i mail adrese: dansuncapg@gmail.com. Prilikom prijavljivanja potrebno je navesti ime i prezime takmičara, datum i godinu rođenja i kontakt telefon roditelja. Broj učesnika je ograničen na 90, a takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije. Takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, a njihov zadatak će biti da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Sponzor takmičenja, Originalna Pavlovićeva mast, obezbjediće poklone za sve učesnike četvrte crnogorske puzijade, a organizator će svim učesnicima uručiti diplome.

Osim Sunčane puzijade, u toku manifestacije biće održan i Sniježičanstveni maskenbal.

„Znamo da mališani trenutno uživaju u zimskom raspustu, a mi smo ovog puta odlučili da im za sam kraj odmora pripremimo jednu neuobičajenu feštu pod maskama. Naime, mališani koji budu željelji da učestvuju na Sniježičanstvenom maskenbalu imaće zadatak da se maskiraju u Sneškovića Bjeličanstvenog ili Pahuljicu Bjelković. Pravo učešća će imati djeca do 14 godina, a fešta će se održati u popodnevnom dijelu manifestacije. Očekujemo da će centralni atrijum Delte biti ispunjen drugarima pod najljepšim „sniježičanstvenim“ maskama i da ćemo se svi divno zabaviti. O najboljim maskama će odlučivati žiri, a proglasićemo čak 6 pobjednika. Nagradićemo najkreativnije, najsmješnije, ali i najmlađe učesnike“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Prijavljivanje za Sniježičanstveni maskenbal je u toku, a vrši se takođe putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese dansuncapg@gmail.com. Takmičari prilikom prijavljivanja treba da navedu ime i prezime, datum i godinu rođenja i kontakt telefon.


Manifestacija Sunčane igrarije je zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca, a održava se drugi put zaredom u šoping molu Delta City. U okviru cjelodnevnog programa mališani će imati priliku da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima i na najljepši način okončaju svoj zimski raspust. Organizator manifestacije je marketing agencija Incognito.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.