Festival plesa i pokreta od 13. do 16. juna u podgoričkoj Delti

Festival plesa i pokreta od 13. do 16. juna u podgoričkoj Delti

Ispred tržnog centra Delta City od 13. do 15. juna biće organizovan veliki plesni festival pod nazivom “Festival plesa i pokreta’’. Organizator festivala je plesna škola Dream.

Festival će okupiti škole i udruženja koja se bave ovom vrstom umjetnosti pa će posjetioci moći da uživaju u nastupima plesnih škola, folklornih društava, fitness i aerobic centara, kao i specijalnih gostiju festivala Nine Žižić, Slavka Kalezića i Baneta Nedovića.

Festival će biti svečano otvoren nastupom grupe Crazy kids, a trodnevni događaj završiće se nastupom plesne škole ‘’Dream” koja će se predstaviti sa svojim plesnim performansom ‘’Dance with me”.

Organizatori očekuju da će na festivalu biti oko 300 učesnika, kako djece, tako i odraslih plesača i umjetnika.

U toku prvog dana festivala, od 19 časova, nastupiće specijalni gost Nina Žižić, a zatim će se predstaviti Plesna skola Steps, plesni studio ‘’Diva’’, Jovana Mihaljević sa Zumba fitness-om, plesna škola ‘’Dream’’ sa programom za najmlađe,  Kenan Osmanaj sa svojom revijom i Folklorno društvo Željezničar.

Drugog dana, od 20 časova, nastupiće specijalni gost Slavko Kalezić, a zatim plesna škola Luna, Jovana Mihaljević sa zumba fitnessom, plesna škola ‘’Beauty” i Folklorno drustvo Aluminijum.

Trećeg dana festivala, od  19:30 nastupa specijalni gost Bame Nedović, a zatim Damir Haverić sa tae bo cardiom, Montenegro dance Zumba, Matrix, Plesna škola ‘’Dream’’, program se završava nastupom plesnih parova iz plesne skole Jet Set.

Organizatori su pripremili kvalitetan plesni i zabavni program u kojem učestvuju djeca, tinejdžeri i odrasli. Za sve posjetioce biće obezbijeđeno osvježenje i zanimljivi pokloni.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.