U subotu u podgoričkoj Delti: Sunčane Igrarije

U subotu, 24. januara, u podgoričkom šoping molu Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito, biće održane Sunčane Igrarije, zimsko izdanje popularne dječije manifestacije Dan Sunca. U toku cjelodnevnog programa mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama, takmiče se u sportskim igrama, uživaju u zabavnom programu i učestvuju u tematskom maskenbalu.

U subotu u podgoričkoj Delti: Sunčane Igrarije

Najuzbudljivije će biti u toku Sunčane HiPP puzijade, popularnog takmičenja beba u puzanju, u toku koje će se i ovog puta takmičiti 90 beba koje su roditelji prijavili putem facebook stranice Dan Sunca i putem maila. Takmičarske trke će biti oganizovane u prijepodnevnom i u popodnevnom dijelu programa manifestacije, a takmičari će biti podijeljeni u grupe, u zavisnosti od uzrasta, i imaće zadatak da za što kraće vrijeme prepuze stazu dužine tri metra. Svi učesnici takmičenja dobiće poklone sponzora takmičenja, HiPP, i diplome koje je obezbijedio organizator. Trenutni rekord puzijade iznosi 4 sekunde i 60 stotinki, a postigao ga je Aleksej Krgović iz Bijelog Polja, prošle godine u januaru.U toku prijepodnevnog programa manifestacije Sunčane Igrarije mališani će moći da se zabave u Kreativnom kutku, kao i sadržajima koje će im ponuditi učesnici manifestacije:  Violeta, Jumbo, Erste banka, Cryo Save i HiPP. U terminu od 12 do 14 časova biće održane Sportske igrarije sa dječjim animatorom Žarkom Žapcem, u toku kojih će se mališani oprobati u raznim zabavnim igrama i imati priliku da osvoje Boomini i Imlek poklone.


U toku poslijepodnevnog programa takođe će biti vrlo zabavno:

“Nakon popodnevnog dijela Sunčane HiPP Puzijade, uživaćemo u nastupu solista dječijeg hora Zvjezdice, a nakon toga biće održan Sniježičanstveni maskenbal, tematska fešta pod maskama. Do sada je, putem facebook stranice Dan Sunca i mail adrese dansuncapg@gmail.com, prijavljeno 75 učesnika, a ovog puta tema je zima i zimske radosti. O najboljim maskama odlučivaće petočlani žiri, a proglasićemo čak 6 pobjednika.""Nagradićemo najkreativnije, najoriginalnije, najveselije i najmlađe učesnike, a biće dodijeljena i specijalna nagrada žirija. Nagrade su obezbijedili Boomini i Vivis. Vjerujemo da će i ovog puta mališani uživati u druženju sa nama i sa manifestacije otići nasmijani i puni pozitivnih utisaka”, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u marketing agenciji Incognito.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.