ZAMISLI. POŽELI. OSTVARI.

«Vaša Bajka», od 06. do 08. aprila

ZAMISLI. POŽELI. OSTVARI.

Od 06. do 08. aprila, u centralnom atrijumu podgoričkog šoping mola Delta City, u organizaciji marketing agencije Incognito iz Podgorice, po treći put za redom održaće se Vaša Bajka, događaj na temu vjenčanja. Vaša Bajka započinje u petak, 06. aprila, u 10 sati i trajaće do 08. aprila, u toku radnog vremena šoping mola. Zainteresovani posjetioci će i ove godine biti u prilici da se upoznaju sa ponudom izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja, kao što su vjenčanice, dekoracija, fotografija, bidermajeri i cvjetni aranžmani, ketering, kozmetičko-frizerske usluge i ostalo.

Zainteresovane buduće mlade imaće priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice, fotografišu se u njima i tako pronađu onu koja im savršeno pristaje. Na raspolaganju će im biti i timovi frizera i kozmetičara koji će se pobrinuti da one zasijaju u punom sjaju. U toku tri dana budući mladenci će biti u prilici i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, najljepšu i najukusniju tortu i savršeni bidermajer, a moći će da pogledaju i radove profesionalnih fotografa, specijalizovanih za vjenčanja.

Važno je napomenuti da će svi izlagači ovogodišnjeg događaja «Vaša Bajka» posjetiocima ponuditi specijalne popuste na svoje usluge.

Kako Vaša Bajka ne bi bila interesantna isključivo budućim mladencima već i svim ostalim zainteresovanim građanima, organizator se potrudio da obezbijedi mnogobrojne prateće sadržaje tako da, ukoliko posjetite šoping mol u periodu od 06. do 08. aprila, moći ćete da uživate u profesionalnim frizersko-kozmetičkim tretmanima, ali i  zaplešete u ritmu muzike za ples. Događaju će prisustvovati i astrolog i numerolog koji će zainteresovanim posjetiocima prenijeti šta im zvijezde poručuju i koji je njihov idealni datum za sklapanje braka.

Svečana ceremonija otvaranja događaja Vaša Bajka zakazana je za petak, 06. april u 18 časova.

Budite dio događaja Vaša Bajka i tako načinite prvi korak ka ostvarenju svoje bajke.

Dobro došli!

Postanite fan Facebook stranice «Vaša Bajka» https://www.facebook.com/bajka.incognito i tako budite u toku sa svim dešavanjima vezanim za događaj i pronađite pregršt sjajnih ideja za svoje vjenčanje.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.