U petak počinje IX sajam vjenčanja: Bajka za buduće mladence

U podgoričkom šoping molu Delta City od petka, 26. januara, do nedjelje, 28. januara, biće održano deveto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Agencija Memento marketing i komunikacije okupiće najbolje crnogorske ponuđače proizvoda i usluga iz oblasti organizacije vjenčanja pa će budući mladenci imati priliku da do detalja isplaniraju najsvečaniji dan u svom životu.

U petak počinje IX sajam vjenčanja: Bajka za buduće mladence

Tokom tri dana sajma posjetioce šoping mola Delta City očekuje bogata i raznovrsna ponuda, ali i veoma zanimljivi prateći program:

"Bajku ćemo svečano otvoriti u petak u 18 sati, revijom salona vjenčanica Naši Snovi i V.I.P. Azzaro, nakon čega će orkestar Dobri Momci Podgorica održati mini koncert. Ove godine smo odlučili da pored izložbeno-prodajnog karaktera sajam dobije još jednu dimenziju. Naime, u subotu, od 11 do 14 sati održaće se okupljanje popularnih crnogorskih modnih blogerki koje će zainteresovanim damama pomagati u odabiru odjevnih kombinacija, šminke i dekoracije za vjenčanje. Naše gošće će biti Milena Pajović, Jelena Kaluđerović, Bojana Rmandić, Tijana Kosić, Andrea Ilinčić, Ksenija Bulatović, Mila Vulović i Zana Dedeić. Vjerujemo da su djevojkama koje ideje za vjenčanje traže na Instagramu i modnim portalima ova imena vrlo dobro poznata i da će iskoristiti priliku da porazgovaraju sa damama za koje se može reći da žive modu“, najavljuje Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

"U toku Bajke biće organizovane i degustacije slatkog i slanog programa iz ponude restorana, hotela i poslastičarnice koji učestvuju na sajmu, zatim šminkerske i foto sesije, a u nedjelju u 18 sati biće održana revija modela radionice Anastasija. Sajam će svečano biti zatvoren izvlačenjem imena dobitnika nagradne igre „Doživi Bajku“ i nastupom parova plesnog kluba Sonrisa. Pozivamo buduće mladence da iskoriste priliku da dogovore usluge po značajno povoljnijim uslovima i tako olakšaju sebi planiranje proslave, ali i osvoje vrijedne nagrade i učestvuju u zanimljivim pratećim sadržajima“, dodaje Knežević.

Radno vrijeme sajma vjenčanja biće od 10 do 22 sata, sva tri dana.

Više informacija može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu @vasabajka.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.