U Delti u toku IX sajam vjenčanja Vaša Bajka: Veliko interesovanje mladenaca

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je deveto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Veliki broj budućih mladenaca je tokom prva dva dana posjetio sajam i rezervisao usluge učesnika, ali i iskoristio priliku da učestvuje u nagradnoj igri u okviru koje imaju mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

U Delti u toku IX sajam vjenčanja Vaša Bajka: Veliko interesovanje mladenaca

Učesnici su svoju ponudu prezentovali na kreativan način pa potpuno transformisani atrijum šoping mola Delta City posjetioce ostavlja bez daha.

Oduševljena sam kako sve izgleda. Primijetila sam da je ove godine cvijeće u fokusu i zaista vlada bajkovita atmosfera. Prosto ne znam gdje prije da priđem“, riječi su Ljubice koja je iskoristila priliku i da na licu mjesta isproba dva modela salona vjenčanica Naši Snovi i fotografiše se u njima u toku foto sesije koju su organizovali fotografi Jovana i Đorđe.

Prezadovoljni smo kako protiče sajam. Jučerašnji segment programa „Blogerke biraju za vas“ je bio pun pogodak. Oduševljeni smo djevojkama i načinom na koji su iznijele naše haljine. Veoma smo zadovoljni posjetiom. Imamo već preko 30 zakazanih proba haljina“, ističe Ivana Kovačević, vlasnica salona vjenčanica Naši snovi.

Iz poslastičarnice Marina ističu da se mladenci i dalje najviše interesuju za torte presvučene fondanom i dekorisane cvijećem: „Ove godine najviše interesovanja privukla je romantična torta, presvučena bijelim fondanom i ukrašena nježnim prirodnim cvijećem i vinjetama. Veoma smo zadovoljni interesovanjem budućih mladenaca i posjetom“, kazala je Marina Vuksanović, vlasnica.

Fotografi Jovana i Đorđe prvi put učestvuju u sajmu i ne kriju zadovoljstvo: „ Veoma smo zadovoljni. Tokom prva dva dana sajma 35 budućih mladenaca je posjetilo naš štand, interesovalo se za usluge i učestvovalo u nagradnoj igri koju smo pripremili za sajam, a u okviru koje poklanjamo fotografisanje u trajanju 5 sati, u restoranu u kojem se održava vjenčanje“, kazala je Jovana Iković.

 

Ni Tatjana Raicković, vlasnica agencije Happy Weddings&Events, ne krije zadovoljstvo:

Mladenci su oduševljeni kako smo se ove godine predstavili. Imali smo veliki broj posjeta na štandu, a preko 15 mladenaca je već rezervisalo naše usluge“, ističe Tatjana.

I danas posjetioce sajma očekuju zanimljivi prateći sadržaji. Pored degustacija slatkog i slanog programa restorana Gošović, Internacional i Imanja/Restorana Salaš 23, posjetioci će uživati u reviji modela radionice Anastasija, koja je zakazana za 18 sati. U 19 sati na programu je izvlačenje imena dobitnika nagradne igre „Doživi Bajku“, a sajam će svečano biti zatvoren u 20 sati nastupom parova plesnog kluba Sonrisa.

Na devetom sajmu vjenčanja Vaša Bajka predstavljaju se: Salon vjenčanica Naši snovi, Modni krojački atelje LidaMard Bride,  Happy weddings & events, Perfect MomentS, Flower&Gift shop La Viola, Dekoracije Cilimana Weddings & Events, Make My Day - wedding decoration&design,  Photography by Jovana & Đorđe, Restoran Internacional, Imanje/Restoran Salaš 23, Hotel Ramada Podgorica, Restoran Sport Club, Restoran Gošović, Poslastičarnica Marina, Angie Bukumirić makeup artist, Angie&Me – za male i velike princeze, Radionica Anastasija, Atelje Mely and ArDaDo, PhotoBooth Montenegro,  Atelje Manufaktura, V.I.P. Azzaro, Erste banka,  Mapet shop pozivnice, Katalog “Vjenčanje” i Ukrasi i nakit za vjenčanja.

Sajam vjenčanja organizuje podgorička agencija Memento marketing i komunikacije.

Foto: Photography by Jovana&Đorđe

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.