Ponuda na sajmu vjenčanja Vaša Bajka raskošnija nego ikad

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je jedanaesto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka koje organizuje agencija Memento marketing i komunikacije. Budućim mladencima svoju ponudu i usluge predstavlja 23 izlagača, a ambijent sajma je ljepši nego ikad.

Ponuda na sajmu vjenčanja Vaša Bajka raskošnija nego ikad

Prvi dan sajma je protekao u znaku svečanog otvaranja. Na početku svečanog programa je održana revija vjenčanica i muških odijela iz salona Naši snovi i Salvatore ekskluziv, a nakon nje je upriličen svečani koktel. Posjetioci i učesnici sajma uživali su u nastupu orkestra Dobri Momci Podgorica i u degustaciji pjenušavih vina Henkell, slatkog programa iz ponude poslastičarnice Desert i slanog programa iz ponude Imanja/Restorana Salaš 23.Tokom prvog dana sajam su posjetili brojni budući mladenci koji su se interesovali za ponudu učesnika, ali i razgovarali sa njima o svemu što mogu da očekuju tokom procesa planiranja vjenčanja.

Danas (petak) su na programu foto sesije koje će organizovati Vedran Ilić Photography i PhotoBooth Montenegro, bjuti sesija Farmasi Montenegro i degustacije koje će organizovati Poslastičarnica Desert i Imanje/Restoran Salaš 23. Glavni događaj drugog dana sajma je revija Salona vjenčanica Naši snovi koji će predstaviti modele iz najnovijih kolekcija Demetrios, San Patrick, Avenue Diagonal i White One. Revija je na programu od 18 sati.

Posljednjeg dana sajma, u subotu, biće održane foto sesije Instalab foto i magneti i Photobooth Montenegro, bjuti sesija i degustacije kao i revija Kad snovi postanu stvarnost, u okviru koje će biti predstavljeni modeli iz ponude Salona vjenčanica Anastasija. Revija je na programu od 18 sati.

U okviru programa svečanog zatvaranja jedanaestog izdanja sajma vjenčanja Plesni klub Sonrisa Podgorica održaće javni čas valcera za mladence, a nakon plesnih nastupa biće organizovano izvlačenje dobitnika u okviru nagradne igre za buduće mladence Doživi bajku i uručenje zahvalnica učesnicima sajma.

Na sajmu Vaša Bajka ove godine se predstavljaju: Salon vjenčanica Naši snovi, Salon vjenčanica i muških odijela Salvatore ekskluziv, Dekoracije i vjenčanice Anastasija, agencija Happy weddings and events, Laziva wedding design, Dekoracija Kreiraj Sam, agencija Eunoia Events, Restoran Gošović, Imanje/Restoran Salaš 23, restoran Sport Club, Event centar Royal Garden, Poslastičarnica Desert, Vedran Ilić photography, Danilo Pendo videography, PhotoBooth Montenegro, Foto&video Studio Art, Farmasi Montenegro, Angie&Me, Nakit Julius, Erste banka, Mapet shop pozivnice, Monte Sound i Instalab Foto i Magneti.

 

FOTO: Đorđe Cmiljanić

Jedanaesti  sajam vjenčanja Vaša Bajka traje do subote, a radno vrijeme je od 10 do 22 sata. Program sajma je dostupan na Facebook stranici i Instagram profilu Vaša Bajka.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.