Završen peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka

Nastup princeza i proglašenje najboljih za kraj Bajke

Završen peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka

Peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka svečano je zatvoren u nedjelju u 19 časova, nastupom umjetničkog centra Dream, uručenjem zahvalnica i proglašenjem najboljih učesnika.

U toku sajma budući mladenci imali su priliku da se upoznaju sa ponudom 25 izlagača. Svoju ponudu predstavili su saloni vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Neven Wedding&Flower, kozmetički saloni Spes i Believe by Biljana Mihaljević, šminkerka Sanja Blagojević, Tija Art Unikatni nakit, Dot. Concept Store, agencije za dekoraciju Lunna, Happy Day i Neven Wedding&Flower, Torte Čarolija, poslastičara Marina, XAOC kafe, pekara-poslastičara 3 Princa, restorani Sport Club, Internacional i Od sumraka do svitanja, vinarija Jelena Savojska,fotografi Foto i video ekipa, Switch production, Pro Studio Photo&Video Production i Promo-Montenegro fotograf Sergej Zabijako, turistička agencija Planettours, orkestar Dobri momci Podgorica i Erste banka.

 

Po mišljenju posjetilaca, najljepši štand na sajmu imala je agencija Neven Wedding&Flower, a svoju ponudu najbolje je predstavio Salon ljepote Spes. Po mišljenju učesnika sajma, najljepši štand imala je agencija za dekoraciju Happy Day, a najbolje predstavljanje je takođe realizovala agencija Happy Day.

Svi izlagači posjetiocima su nudili sajamske popuste na svoje usluge, a mnogobrojni budući mladenci koji su posjetili sajam bili su zadovoljni ponudom. Realizovane su i brojne rezervacije, na zadovoljstvo izlagača. 

Sajam vjenčanja Vaša Bajka održan je u šoping molu Delta City u Podgorici, a trajao je od petka, 29. marta do nedjelje, 30. marta. Organizator je marketing agencija Incognito iz Podgorice.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.