Završen peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka

Nastup princeza i proglašenje najboljih za kraj Bajke

Završen peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka

Peti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka svečano je zatvoren u nedjelju u 19 časova, nastupom umjetničkog centra Dream, uručenjem zahvalnica i proglašenjem najboljih učesnika.

U toku sajma budući mladenci imali su priliku da se upoznaju sa ponudom 25 izlagača. Svoju ponudu predstavili su saloni vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Neven Wedding&Flower, kozmetički saloni Spes i Believe by Biljana Mihaljević, šminkerka Sanja Blagojević, Tija Art Unikatni nakit, Dot. Concept Store, agencije za dekoraciju Lunna, Happy Day i Neven Wedding&Flower, Torte Čarolija, poslastičara Marina, XAOC kafe, pekara-poslastičara 3 Princa, restorani Sport Club, Internacional i Od sumraka do svitanja, vinarija Jelena Savojska,fotografi Foto i video ekipa, Switch production, Pro Studio Photo&Video Production i Promo-Montenegro fotograf Sergej Zabijako, turistička agencija Planettours, orkestar Dobri momci Podgorica i Erste banka.

 

Po mišljenju posjetilaca, najljepši štand na sajmu imala je agencija Neven Wedding&Flower, a svoju ponudu najbolje je predstavio Salon ljepote Spes. Po mišljenju učesnika sajma, najljepši štand imala je agencija za dekoraciju Happy Day, a najbolje predstavljanje je takođe realizovala agencija Happy Day.

Svi izlagači posjetiocima su nudili sajamske popuste na svoje usluge, a mnogobrojni budući mladenci koji su posjetili sajam bili su zadovoljni ponudom. Realizovane su i brojne rezervacije, na zadovoljstvo izlagača. 

Sajam vjenčanja Vaša Bajka održan je u šoping molu Delta City u Podgorici, a trajao je od petka, 29. marta do nedjelje, 30. marta. Organizator je marketing agencija Incognito iz Podgorice.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako da očistite mikrotalasnu bez hemije

RECEPT
DANA

Namaz od tunjevine

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.