Održan 4. sajam vjenčanja Vaša Bajka

Predstavljena bajkovita ponuda za buduće mladence

Četvrti po redu sajam vjenčanja Vaša Bajka zavšen je u nedjelju, u 22 časa. U toku tri dana trajanja sajma predstavljena je ponuda izlagača čiji su proizvodi i usluge vezani za osmišljavanje i organizovanje vjenčanja i zajedničkog života.

Održan 4. sajam vjenčanja Vaša Bajka

U svečanom programu otvaranja koji je održan 29. marta u 18 časova, održan je defile vjenčanica u kojem su predstavljeni aktuelni modeli iz salona koji su učestvovali na ovogodišnjem sajmu. Publika je uživala i u nastupima violinstkinje Verice Čuljković i orkestra Dobri momci Podgorica.

Zainteresovane buduće mlade i ove godine imale su priliku da na licu mjesta isprobaju izložene vjenčanice, fotografišu se u njima i tako pronađu onu koja im najbolje pristaje. Ove godine na sajmu su se predstavili saloni vjenčanica: Storia d’amore, Studio Altimi, Pepeljuga, Na Zrnu graška i Valentini Spose. Budućim nevjestama na raspolaganju su bili i timovi frizera i kozmetičara iz salona: Backstage, Madmazel i Believe by Biljana Mihaljević, koji su im davali i praktične savjete i pomagali prilikom odabira adekvatne šminke i frizure.

Budući mladenci imali su priliku i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, a svu svoju kreativnost i maštovitost predstavile su im agencije za dekoraciju: Evergreen, Happy Day i Lunna. Najljepše i najukusnije svadbene torte predstavile su radionice kolača: Čarolija i Marina torte i kolači, a najljepše pozivnice za vjenčanje: Pozivnice za vjenčanje Maštanje.

Svoje radove mladencima predstavili fotografi i snimatelji specijalizovani za vjenčanja: Ivan Čojbašić i Foto i video ekipa. Ambijent i ketering za svadbena veselja predstavili su restorani Imanje Knjaz i Sport Club, muziku Orkestar Dobri momci Podgorica, a mladenci su imali priliku i da odaberu destinaciju za svoje bračno putovanje iz ponude turističke agencije Millenium. Budući mladenci u okviru sajma imali su priliku i da se upoznaju sa uslovima za dobijanje stambenih kredita u Erste banci.

Izlagači su zainteresovanim budućim mladencima nudili specijalne sajamske popuste na svoje usluge, a pripremili su i brojna iznenađenja. U toku sajma organizovana je i nagradnu igra «Za bajkoviti početak», sa 26 nagrada, u 9 kategorija. Dobitnici su izvučeni u toku svečanog programa koji je održan u nedjelju u 19 časova, u toku kojeg su nastupile balerine iz Baletske škole „Vasa Pavić“, a tom prilikom organizator sajma, marketing agencija Incognito, uručila je i zahvalnice izlagačima.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.