Četrnaesti broj Magazina u prodaji od 1. septembra

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam četrnaesti  broj Magazina koji je u prodaji od 1. septembra. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Četrnaesti broj Magazina u prodaji od 1. septembra

Gošća Magazina je crnogorska pjevačica i profesorica solfeđa Renata Perazić koja u tekstu pod naslovom „Igor je bio moje sve“ govori o nedavno preminulom bratu muzičaru Igoru Peraziću.  U intervjuu pjevač Boris Novković, pored ostalog, naglašava da mu to što je sin slavnog oca nije pomoglo u karijeri, jer je, kako kaže, našao načina da sam trasira svoj muzički put.  U rubrici „Susreti“  gost je maneken Nikola Masoničić. O djetinjstvu, profesiji, ljubavi i planovima za Magazin govori glumica Danijela Vranješ. U rubrici „Porodična priča“  gosti su direktorica Uprave za zaštitu kulturne baštine Anastazija Miranović  i njen suprug Mladen.  Oni  pričaju o tome kako funkcioniše brak istoričarke umjetnosti i privrednika, govore o vaspitanju djece i  poslovima kojim se bave. Najava da uskoro izlazi dupli CD Miladina Šobića ,,Ožiljak/Umjesto gluposti“ bila je povod za našu priču o jednom od najboljih crnogorskih kantautora.

Digitalna tehnologija u nastavi -tema je kojom su se bavili novinari Magazina. Kada je riječ o zdravlju, u ovom broju je priča sa dr Aleksandrom Nikolić koja govori o listeriji, bakteriji koja može da izazove ozbiljne zdravstvene probleme.   

 U ovom broju Magazina je i reportaža o Klimahausu, atrakciji  otvorenoj u njemačkom Bremerhavenu. Ekipa Magazina je bila na otvaranju hotela Regent Porto Montenegro, prvog sa pet zvjezdica u Tivtu, pa sa tog događaja objavljujemo foto priču. Donosimo i reportažu sa promocije Magazina u Dvorcu kralja Nikola u Baru.  Tu su  i autorski tekstovi naših stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković, astrološkinje Dubravke Strukan. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina je kolumna Dušanke Ćirović „Moj svijet“ i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...

Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od naših nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Ćufte od sočiva i paradajza

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.