Peti broj Magazina u prodaji od 28. aprila

Prvi crnogorski petnaestodnevni magazin

Predstavljamo vam peti broj Magazina koji je u prodaji od 28. aprila. Riječ je o jedinstvenom i modernom lajf stajl magazinu koji je koncipiran na 64 kolorne strane tako da „pokrije“ gotovo sve sfere života.

Peti broj Magazina u prodaji od 28. aprila

Gost Magazina je kompozitor Vladimir Maraš  koji govori o profesiji i nastupu na džez festivalu u Njujorku. U intervjuu pjevačica Nina Badrić iznosi detalje iz privatnog života i profesije, a pjevač  i muzičar Dejan Cukić  priča o koncertima u regionu, podgoričkoj publici  i porodici. U rubrici „Porodična priča“ gosti su glumci Miraj Grbić, popularni Čombe u seriji „Lud, zbunjen, normalan“ i njegova supruga Barbara Omaljev-Grbić  koji otkrivaju detalje iz života u Los Anđelesu i pričaju o tome  šta  ispunjava njihov profesionalni i privatni život.


Da li u Crnoj Gori ima genetski modifikovane hrane-tema je kojom su se bavili novinari Magazina. U rubrici „U ogledalu“ gošća je glumica Branka Stanić. Saradnica Magazina bila je u Izmiru i impresije ovim gradom pretočila u putopis pod naslovom „Orijentalni grad sa evropskim šarmom“. Peti broj Magazina donosi i autorske tekstove stalnih saradnika: Dr Jovice Dostinića, psihijatra-seksologa, Zorice Minić, psihološkinje, pedijatra dr Vjere Janković. Uz sve navedeno, u svakom broju Magazina su i rubrike: horoskop, ishrana, zdravlje, vodič kroz Crnu Goru...


Uz svaki broj Magazina čitaoci dobijaju poklon, a u prilici su i da učestvuju u nekoj od nagradnih igara.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Mirisno usisavanje

RECEPT
DANA

Punjeni francuski hljeb

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.