Evo zašto uopšte nije loše biti bez pratnera za praznike

U nekom trenutku, gotovo neprimjetno i prećutno, biti bez pratnera iliti singl za praznike "proglašeno" je katastrofom. Imamo nekoliko dokaza da nije baš tako.

Evo zašto uopšte nije loše biti bez pratnera za praznike

Kada ste u paru za praznike, to znači da uvijek morate nekome da ugađate i da pravite kompromise. Ako ste singl možete da idete gdje i sa kime hoćete želite i da bez tuđeg zvocanja uživate onako kako vam odgovara.

Možete da razmazite sebe. Napravite svoju prazničnu listu želja i ispunite ih sebi bez griže savjesti. Nemate srodnu dušu da joj ugađate, ali imate sebe, a to ne treba zanemariti. Uostalom, sigurni smo da ste zaslužili da sebe častite nečim.

Ništa NE MORATE da radite. Ako imate želju da cio dan presjedite kod kuće u pidžami, da ne idete nigdje i da se ne šminkate, uradite tako. Učinite sve zbog čega ćete se osjećati dobro.

Ako ste slobodni, možete da flertujete sa kim god želite, a možda i baš tokom prazničnih provoda upoznate neku super zanimljivu osobu.

Osim toga, praznična atmosfera je pravo vrijeme da nekome pomognete. Možda nemate srodnu dušu sa kojom ćete se radovati praznicima, ali osmjesi onih kojima ćete dati poklon, igračke, novac... to će vam nadoknaditi.

Pored svega nabrojanog, predlažemo i da nekoliko dana NE ulazite na društvene mreže jer ćete na sve strane moći da vidite samo fotografije parova kako se ljube u ponoć.

Ukoliko vas u nekom trenutku uhvati "kriza" zbog singl statusa, pozovite prijatelje i familiju, komšije, to je bolje nego da se samosažaljevate. Imajte na umu da to što se sami ne znači i da ste usamljeni.

Zapamtite da nije važno da li ste singl, u vezi ili braku - važno je da širite ljubav i pozitivnu energiju, kako tokom praznika, tako i tokom cele godine.


mondo.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.