Sofija Jirau ušla u istoriju kao prvi Victoria*s Secret model sa Daunovim sindromom

Sofija Jirau je ušla u istoriju kao prvi Victoria's Secret model sa Daunovim sindromom, nakon što je sa 17 drugih modela učestvovala u lansiranju nove kampanje popularnog brenda.

Sofija Jirau ušla u istoriju kao prvi Victoria*s Secret model sa Daunovim sindromom
Velika prekretnica za ovu 24-godišnju djevojku iz Portorika desila se na Dan zaljubljenih kada je predstavljena nova linija veša brenda Victoria's Secret pod nazivom Love Cloud Collection.
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofía Jirau (@sofiajirau)

 

 
"Nekad sam to sanjala, radila na tome i danas je san ostvaren. Konačno mogu da vam otkrijem svoju veliku tajnu", napisala je Jirau na svom Instagram profilu. "Ja sam prvi Victoria's Secret model sa Daunovim sindromom!"
 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sofía Jirau (@sofiajirau)

 

Jirau je modelingom počela da se bavi 2019. godine u Portoriku, kada je pokrenula i svoju internet prodavnicu "Alavett" čiji naziv je igra riječi njene omiljene fraze "I love it". Zahvaljujući harizmi i zanimljivoj ličnosti, brzo je postajala sve popularnija. Nakon godinu dana je ostvarila svoj san pojavivši se na Nedjelji mode u Njujorku, "...na što sam ponosna kao jedna od rijetkih manekenki sa Downovim sindromom koja je uspjela da učestvuje na ovom važnom modnom događaju", piše na njenoj web stranici.
 
Jirau je takođe pokrenula vlastitu kampanju na španskom jeziku pod nazivom „No Limits" kako bi pokazala sposobnost ljudi s Daunovim sindromom da postignu svoje ciljeve uprkos svom stanju.
 
 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kad zagori pasulj...

RECEPT
DANA

Indijaneri

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.