Nastavak velikog hita Džodžo Mojes: Posle tebe

Piše: Tamara Popov, blog ACCORDING TO TAM

Nema šanse da niste čuli za knjigu ‘Dok nisam srela tebe’ Džodžo Mojes ili istoimeni film. Ja sam odgledala film bez čitanja knjige, mislila sam vratiću se kasnije i na nju, ali sada kad sam pročitala drugi deo, prvi verovatno nikada i neću.

Nastavak velikog hita Džodžo Mojes: Posle tebe

UKRATKO

U nastavku romana čitamo o Luizinom životu nakon Vilove smrti. Ona pokušava da nastavi dalje bez griže savesti, ali upada u kolotečinu iz koje joj je teško da izađe – užasan posao, hladan beživotan stan i tako dan za danom… Sve će se promeniti, ali i dodatno zakomplikovati kada se pojavi tinedjžerka koja će joj tu jednoličnost izvrnuti naglavačke, ali i kad se, naravno, ponovo zaljubi…

UTISCI O KNJIZI

Teglila sam ovaj roman jedno mesec dana sigurno. Usput pročitala još nekoliko knjiga, ali njega nikako nisam mogla da privedem kraju. Pretpostavljam da su ovi drugi bili zanimljiviji.

Kao što sam spomenula gore, nisam čitala prvi deo knjige i nisam bila upoznata sa stilom pisanja Džodžo Mojes. Mislim da je taj stil zapravo ono što mi nije leglo, i da zbog previše nepotrebnih opisa i detalja nisam toliko dugo uspevala da pročitam knjigu.

To je otprilike jedina zamerka.

Priča mi se dopala, likovi takođe i sve u svemu pozitivan utisak.

IZGLED / KORICE

Nisam nešto zaljubljena ni u originalne ni u ‘naše’ naslovne strane ovog romana. Original izgleda previše ozbiljno za ovakvu vrstu romana, a Vulkanovo izdanje mi je nekako previše neozbiljno, kao da je crtani film.

Ako bih morala da izaberem, prednost ipak ide domaćem izdanju, zbog simbolike ‘puštanja balona’.

ZAKLJUČAK

Ukoliko ste pročitali prvi deo ili, kao ja, samo odgledali film, onda definitivno treba da pročitate i drugi. Film mi se dopao, valjda sam od knjige očekivala isto to, ali nije me baš, baš oduševila koliko sam se nadala da hoće. Četiri zvezdice.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.