Za vikend u podgoričkoj Delti promocija zimske turističke ponude

U subotu i nedjelju, 01. i 02. novembra, u centralnom atrijumu šoping mola Delta City u Podgorici,  održaće se zimsko izdanje turističke manifestacija Isplaniraj odmor koju organizuje podgorička agencija Incognito marketing i komunikacije, u saradnji sa NVO FER i uz podršku Ministarstva održivog razvoja i turizma. Slogan manifestacije je Zima iz snova, a osnovni cilj promocija zimske turističke ponude svih krajeva Crne Gore i ponude putovanja koju nude turističke agencije iz naše zemlje.

Za vikend u podgoričkoj Delti promocija zimske turističke ponude

U toku trajanja manifestacije posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa ponudom turističkih agencija, avio kompanije, skijališta, restorana, etno kuće, kao i sa aktuelnim programima i ponudama klubova i organizacija koje se bave planinarenjem i izletničkim turizmom. Organizator je dobio podršku lokalnih turističkih organzacija pa će ponude svojih opština predstaviti i lokalne turističke organizacije Podgorice, Nikišića i Žabljaka.

Izlagači će posjetiocima prirediti prezentacije svoje ponude, uz brojne povoljnosti za na licu mjesta odrađene rezervacije, a biće organizovana i nagradna igra sa vrlo primamljivim nagradama.


„Vjerujemo da će i ovog puta vladati veliko interesovanje za nagradnu igru koju organizujemo u saradnji sa učesnicima manifestacije, a u kojoj posjetioci manifestacije imaju šansu da osvoje vrlo vrijedne nagrade i tako dožive pravu zimu iz snova. Među nagradama su: sedmodnevni novogodišnji aranžman za dvije osobe u Atini, šestodnevni novogodišnji aranžman za jednu osobu u Istanbulu, petodnevni novogodišnji aranžman za jednu osobu u Ohridu, sedmodnevni ski pas za dvije osobe na skijalištu Savin kuk na Žabljaku, vikend aranžman za dvije osobe u Institutu Igalo, jednodnevna planinarska tura za dvije osobe, vikend aranžman za dvije osobe u hotelu Gorske oči na Žabljaku, noćenje za dvije osobe sa romantičnom večerom u Etno kući Dragutinović, ručak ili večera za dvije osobe u restoranu Viline vode u Kolašinu, ručak ili večera za dvije osobe u restoranu Salaš u Podgorici i još nekoliko nagrada iznenađenja. Pravo učešća u nagradnoj igri imaće svi posjetioci manifestacije koji popune nagradni kupon na licu mjesta kao i fanovi Facebook stranice Isplaniraj Odmor koji su u periodu od ponedjeljka, 27. oktobra do srijede, 29. oktobra slali fotografije svojih zimskih avantura. Potrudili smo se i da mališanima bude zabavno na našoj manifestaciji pa će ih u prostoru čekati zanimljiv kutak za fotografisanje i kreativni kutak“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Incognito.

Učesnici manifestacije su: lokalne turističke organizacije Podgorice, Žabljaka i Nikšića, turističke agencije Planet Tours, Montesol Travel i Gallileo, Montenegro Airlines, hoteli Avala, Bianca i Monte Casa, Institut Igalo, Planinarski klub Oblun i Sportsko rekreativno društvo Javorak, Etno kuća Dragutinović, Pčelarstvo Ivanović, fotograf Sergej Zabijako, Western Union, Isla pastile i Riders.me.

Manifestaciju će svečano otvoriti u subotu u 11 časova Nebojša Racković, savjetnik u Ministarstvu održivog razvoja i turizma. Radno vrijeme oba dana manifestacije je od 10 do 22 časa. Svečano zatvaranje, u okviru kojeg će biti organizovano izvlačenje imena dobitnika nagradne igre, održaće se u nedjelju u 20 časova.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na facebook stranici Isplaniraj Odmor i putem medija.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako patite od mučnine u vožnji...

RECEPT
DANA

Ratatu s kobasicama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.