Roditeljionica - prva akcija portala Žena Sam Ja

Roditeljionica - prva akcija portala Žena Sam Ja

U današnje vrijeme nametnuli smo sebi previše obaveza tako da često nemamo vremena da zastanemo za čas i poigramo se sa našom djecom.

Radionica- Roditeljionica, koju organizuje naš portal u okviru manifestacije DAN SUNCA, omogućava ti trenutak kreativnog predaha i kvalitetnog druženja sa djecom. Roditelji i djeca na ovoj radionici čine tim koji zajedničkim snagama pravi maštovite poklone koje će odnijeti kući za uspomenu na Dan Sunca i Roditeljionicu.

Pokazaćeno vam kako da za dvadesetak minuta napravite lijepe, unikatne i maštovite poklone. Ovi pokloni će Vašem djetetu biti posebno dragocjeni jer ste ih zajednički napravili.

Ove kreativne savjete možete koristiti u svakoj prilici jer u svakom domaćinstvu imamo puno predmeta koje možete iskoristiti da napravite poklone za rodjendan drugu/drugarici ili jednostavno onda kada želite da se sa vašim djetetom družite i zabavite.

Učestvujte u Roditeljionici, a svoje utiske ostavite na portalu ili facebook stranici. Prijavljivanjem na mailing listu portala redovno ćete dobijati informacije, kako iz rubrike o porodici, tako i o ostalim sadržajima koji vas mogu zanimati.

Registrujte se direktno na našem portalu ili preko facebook stranice. Registracijom ostvarujete pravo na benefite koje će članovi imati. Akcije uskoro počinju, a do tada uživajte u našim sadržajima.

Budite žena koja ima vremena da napravi predah!

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da biste sačuvali povrće bar neko vrijeme...

RECEPT
DANA

Uštipci od palente - Hush Puppies

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.