Roditelji u akciji: humanitarni Slatki sajam u Podgorici

Opremimo zajedno prvu biblioteku igračaka u Crnoj Gori

Udruženje Roditelji, u saradnji sa tržnim centrom Delta City, organizovaće u subotu, 21. decembra manifestaciju Slatki sajam. Slogan manifestacije Slatkiš po slatkiš… Igračkoteka! simbolično promoviše cilj manifestacije: prikupljanje sredstava za otvaranje i opremanje prve biblioteke igračaka u Crnoj Gori.

Roditelji u akciji: humanitarni Slatki sajam u Podgorici

Udruženje Roditelji poziva sve zainteresovane građane da doniraju domaće kolače i keksiće za Slatki sajam i na taj način pomognu prikupljanje sredstava za otvaranje prve Biblioteke igračaka u Crnoj Gori – Igračkoteke.

Donirani slatkiši će tokom Slatkog sajma biti prodavani na štandu Udruženja, kako bi se prikupio novac za opremanje Igračkoteke. 

U toku Slatkog sajma biće organizovana i izložba igračaka od različitih materijala. Svako dijete koje tog dana donese igračku koju je samo napravilo od materijala po svom izboru, dobiće slatki paketić, a njegova igračka će ukrašavati prostor Igračkoteke.

U toku trajanja Slatkog sajma djeca i roditelji imaće priliku i da učestvuju u brojnim zabavnim sadržajima: od 11 do 20 časova biće organizovane zanimljive kreativne radionice: igra sa tijestom, pravljenje skulptura od drvenih kockica, radionica u okviru koje će djeca moći sama da ukrase svoj kolač ili keks i ponude ga na prodaju posjetiocima sajma. Na taj način će i najmlađi dati svoj doprinos i aktivno učestvovati u realizaciji ove humanitarne akcije.


U toku programa biće izvedena dječija predstava Palačinkarenje, zatim čas dječije zumbe sa instruktorkom Hajdanom Mugošom, radionica oslikavanja lica, kao i muzičko-zabavni program i druženje sa Djeda Mrazom.

Poziv udruženja Roditelji da na Slatkom sajmu ponude na prodaju svoje proizvode do sada su prihvatili “Klikovac” doo, poslatičara Mina, radionice Torte Bojana,  Naj a coolači, Anin medeni kutak, Lejla, Ruža Raš, i pekara Sicilija. Kolače će donirati i restorani Ministarstva unutrašnjih poslova.

Organizovanje Slatkog sajma i početak kampanje za otvaranje Igračkoteke Udruženju Roditelji je omogućio šoping centar Delta city, a medijski partner je Radio Televizija Crne Gore.

Biblioteka igračaka je zamišljena kao mjesto gdje će se igračke iznajmljivati na korišćenje djeci bez ikakve nadoknade, slično iznajmljivanju knjiga iz Biblioteke.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ako vam jelo prigori prilikom kuvanja...

RECEPT
DANA

Kajgana iz rerne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.