Ako planirate vjenčanje, ne propustite IX sajam vjenčanja Vaša Bajka!

U podgoričkom šoping molu Delta City od 26. do 28. januara biće održano deveto izdanje sajma vjenčanja Vaša Bajka. Agencija Memento marketing i komunikacije ponovo će u centralnom atrijumu Delte okupiti najbolje iz oblasti organizacije vjenčanja, na teritoriji Crne Gore.

Ako planirate vjenčanje, ne propustite IX sajam vjenčanja Vaša Bajka!

Budući mladenci će i ovog puta imati priliku da do detalja isplaniraju najsvečaniji dan u svom životu jer će svoju ponudu i usluge predstaviti agencije za dekoraciju i organizaciju vjenčanja, saloni vjenčanica, modni kreatori, cvjećare, restorani, hoteli, poslastičari, fotografi kao i kreativne radionice koje izrađuju asesoare za mladence.

"Sajam vjenčanja Vaša Bajka svake godine privuče veliku pažnju javnosti, a izlagači se uvijek potrude da u okviru svojih izložbenih prostora na najbolji način predstave svoju ponudu, ali i postave neke nove trendove kada je u pitanju organizacija vjenčanja. Nerijetko se upravo tokom sajma vjenčanja mladenci oduševe idejama koje im učesnici predstave i odluče da na svojim veseljima neke od njih i primjene", ističe Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

"Znamo da mnogi mladenci sa nestrpljenjem čekaju sajam vjenčanja kako bi iskoristili priliku da dogovore usluge po povoljnijim uslovima i tako olakšali sebi planiranje proslave. Tokom Bajke, u saradnji sa učesnicima, organizujemo i nagradnu igru pa mladenci imaju priliku i da osvoje vrijedne nagrade. S obzirom na kvalitet i raznovrsnost ponude prijavljenih učesnika, očekujemo da će ovo biti najuspješnije izdanje Bajke do sada i uvjereni smo da ćemo ponovo pomjeriti granice i ispuniti očekivanja budućih mladenaca", dodaje Knežević.

Na ovogodišnjoj Bajci će se predstaviti: Salon vjenčanica Naši snovi, Modni krojački atelje LidaMard Bride,  Happy weddings & events, Perfect MomentS, Flower&Gift shop La Viola, Dekoracije Cilimana Weddings & Events, Make My Day - wedding decoration & design,  Photography by Jovana & Đorđe, Restoran Internacional, Imanje/Restoran Salaš 23, Hotel Ramada Podgorica, Restoran Sport Club, Restoran Gošović, Poslastičarnica Marina, Angie Bukumiric make up artist, Angie&Me – za male i velike princeze, Radionica Anastasija, Atelje Mely and ArDaDo, PhotoBooth Montenegro, Atelje Manufaktura, V.I.P. Azzaro, Erste banka, Mapet shop pozivnice, Ukrasi i nakit za vjenčanja i Katalog "Vjenčanje".

Sajam će svečano biti otvoren u petak, 26. januara, u 18 sati, a radno vrijeme biće od 10 do 22 sata, sva tri dana.

Više informacija o sajmu vjenčanja Vaša Bajka može se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu @vasabajka.

 

 

A post shared by Vaša Bajka (@vasabajka) on Dec 28, 2017 at 3:09am PST

 

Foto: Boško Purić, Bane Kljajić

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Četkice za šminkanje...

RECEPT
DANA

Pljeskavica punjena feta sirom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.