VIII sajam vjenčanja od 24. do 26. marta u podgoričkoj Delti

Osmi sajam vjenčanja Vaša Bajka biće održan od petka, 24. do nedjelje, 26. marta u podgoričkom šoping molu Delta City. Sajam organizuje agencija Memento marketing i komunikacije, a svoju ponudu i usluge predstaviće 30 izlagača, što je najveći broj do sada.

VIII sajam vjenčanja od 24. do 26. marta u podgoričkoj Delti

«Ponuda na ovogodišnjem izdanju Bajke biće najbogatija i najraznovrsnija do sada. Među izlagačima su saloni vjenčanica, agencije za dekoraciju, cvjećara, hoteli, restorani, šminkeri, fotografi, videografi, kreativni ateljei i radionice, modni krojački atelje, zlatara, orkestar, vinarija i banka. Zbog velikog broja učesnika, ali i različite vrste usluga koje nude, sajam je idealna prilika za sve koji planiraju svadbeno veselje da na jednom mjestu dogovore sve usluge, iskoriste popuste, ali i priliku da osvoje nagrade koje obezbjeđuju učesnici“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

Centralni atrijum i dio hola Delte će i ovog puta biti tematski dekorisan i pod veličanstvenim velovima, a posjetioci će imati priliku da uživaju i u pratećim sadržajima.

 

„Saloni vjenčanica i modni krojački atelje će održati revije vjenčanica i haljina iz svoje ponude, fotografi će organizovati foto sesije, a  tokom sajma ćemo imati i termine za besplatne degustacije slatkog, slanog programa i vina. Tradicionalno, organizovaćemo i nagradnu igru za posjetioce sajma, a nagrade će obezbijediti učesnici“, objašnjava Knežević.

 

Na VIII sajmu vjenčanja učestvuju: saloni vjenčanica Naši snovi, La bella sposa i Say YES to the Dress, modni krojački atelje LidaMard Bride, agencije Happy weddings & events i Pravi Se FeSta, restorani Sport Club, Internacional i Salaš 23, hoteli Hilton, Ramada i CentreVille, poslastičarnice Marina i XAOC, zlatara Domnik, cvjećara Habitat, ERSTE banka, Natasha Makeup artist, PhotoBooth Montenegro, Bane Kljajić Wedding video, Boško Purić Photography, Saša Vujanović Photography, Bojan Gnjidić Photography, Angie&Me-za male i velike princeze, radionica Anastasija, Ateljei Mely&ArDaDo i Manufaktura, Creative Studio by Biljana, orkestar Dobri Momci i Montefino Wine.  

Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 sata sva tri dana, a svečano otvaranje je zakazano za petak u 18 sati.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.