Kako koristiti boje na vjenčanju?

Kako koristiti boje na vjenčanju?

Vjenčanica u boji posebno je prikladna za mlade koje vole izazove i žele biti drugačije. Svaka boja priča drugu priču i može dati potpuno drugačiju notu vjenčanju.

Mlade često svoju posebnost i stil pokazuju upravo kroz boje na vjenčanju, bez obzira da li se radilo o sitnim detaljima ili kada je u pitanju kompletna tema vjenčanja.

Imajte u vidu da boje vjenčanju daju jednu potpuno drugačiju dimenziju.

Boje poput roze i svijetlo plave mogu biti dobar izbor za vjenčanicu, dok neutralne boje poput sive i bež dobar su izbor za uređenje kako bi bio postignut kontrast u odnosu na mladu, koja treba biti u prvom planu.

Intenzivne boje poput ljubičaste uvijek privlače pažnju, ali i odvraćaju od drugih stvari. Ukoliko želite nešto naglasiti koristite ovakve boje, ali pazite da ne pretjerate.

Osvjetljenje treba da bude postavljeno u skladu s bojama vjenčanja, a ono, svakako, upotpunjava ukupni utisak.

Boje na vjenčanju u zavisnosti od godišnjeg doba

"Zimske" mlade za temu dekoracije mogu da izaberu jednu od mnoštva nijansi: od tradicionalne palete zelenih i crvenih boja do ledenih i elegantnih nijansi srebrne i plave.

Nijanse koje su karakteristične za proljećno vjenčanje su nježno roze, boja lavande, svijetlo zelena, nježno žuta.

Idealne boje za ljetnje vjenčanje su limun žuta, azurno plava ili boja višnje pa te boje izaberite i za svoj bidermajer.

"Jesenje" mlade mogu da biraju bogate nijanse boja bakra, klareta, indigo i bordo ili pak neke od ljetnjih nijansi.

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Gušće trepavice

RECEPT
DANA

Punjene pileće šnicle

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.