Da li ste zadovlji svojim ljubavnim životom?

Da li ste zadovlji svojim ljubavnim životom?

U današnje vrijeme  nekako nam se čini da je najteže naći srodnu dušu, a tako želimo da budemo voljeni  i da nas partner razumije. Da li je to moguće postići i da li je zaista tako teško naći idealnog  partnera? Da li se možemo riješiti ljubomore ili miješanja roditelja u partnerski ili supružnicki život? Da, to je moguće.

Često od partnera, očekujemo perfektnost, idealizujemo ga. Pitanje koje trebamo postaviti sebi u trenucima kada krenemo sa analizom osobina druge osobe je da li smo i mi sami  savršeni?  Odgovor znamo,  jer smo svjesni da perfekcija ne postoji, ali da joj  uvijek težimo. Kako onda postići dobar i skladan odnos sa partnerom  bilo da  je to supružnik,  dečko/djevojka  ili  kako  pronaći srodnu dušu ako inače teško nalazimo partnera? 

Osnovni zakon koga  moramo biti svjesni u potpunosti i koji moramo poštovati da bi bili zadovoljni svojim   životom uopšte,  je sljedeće: “Ne možemo mijenjati druge, bilo da je to naš partner, supružnik, roditelj ili dijete, već  jedino možemo donijeti odluku  i  početi  da  radimo na tome da mijenjamo sebe.”

Odgovore  kako je moguće  promijeniti sebe i imati skladnije partnerske odnose dobićete na predavanju na temu “Partnerski Odnosi” koji ce pshihološkinja Sanja Maraš držati u Podgorici 10. maja u hotelu City sa početkom  u 19.00h.

U periodu  od 11.maja do 13.maja slijedi trodnevni seminar “PARTNERSKI  ODNOSI” u AUM CENTRU na kome  učite  konkretne stvari kroz  teoriju  i  praktične vježbe.  Veoma  lako ćete  naučiti kako da:

  • privučete idealnog partnera
  • kreirate odnos sa drugim osobama  na način koji vi želite
  •  kako da spriječite prepiranje i  postignete dobru  komunikaciju
  •  kako da spriječite ljubomoru i  zavist
  •  da se zauvijek  riješite  miješanja roditelja u vaš ljubavni ili bračni život
  • …i jos mnogo toga

Više detalja o samom seminaru,  uslovima pohadjanja, kao i  popustima za parove  možete  naći ovdje.

Ovaj trodnevni seminar je izuzetno jak emocionalni doživljaj gdje među  učesnicima prostruji jako puno ljubavi. Prisutnost vibracije ljubavi je neophodna  kako bi se uklonile emocionalne blokade i traume, koje nas sprječavaju da ostvarimo savršen  odnos sa svojim  partnerom. Namijenjen  je bračnim  parovima,  ljubavnim  parovima, kao i osobama  koje imaju  poteškoća u nalaženju  partnera.

Počnite da mijenjate sebe već od sjutra.

 

Sanja Maraš Psiholog - Psihoterapeut.

Sanja Maraš je jedna od onih  koja se potpuno posvetila svojoj edukaciji i razvoju obuhvatajući raznovrsne oblasti psihologije. Svojoj edukaciji se posvetila iz veoma posebnog razloga, kako bi u živote drugih ljudi unijela više svjetlosti, zadovoljstva i sreće.
Nakon osnovnih studija poslovne psihologije, osnovnih studija opšte psihologije, specijalističkih studija - Opšto\Klinički smjer, posvetila se dugogodišnjoj edukaciji iz Psihoterapije - Transakcione Analize. Ova vrsta terapije,  nastala iz Frojdove Psihoanalize, modifikovana i prilagodjena savremenom čovjeku, trenutno je  najpopularnija  škola psihoterapije i teorije  ličnosti u svijetu  jer zastupa holistički pristup koji uključuje  rad  na svim  nivoima ličnosti: emocionalnom, mentalnom, fizičkom i duhovnom. TA se koristi u terapiji pojedinaca, parova, porodica i grupa.
Sanja Maraš  je saradnik AUM Centra, gdje drži individualne  terapije i  seminare . U narednom periodu AUM centar će organizovati više različitih predavanja  iz raznih oblasti života, a na  kojima će Sanja biti predavač. Prvi u nizu je seminar “Partnerski odnosi”.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Čarolija bijelog krejona

RECEPT
DANA

Pica pogača

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.