10 najseksi muških profesija

10 najseksi muških profesija

U današnje vrijeme, kada je novac postao najvažnija stvar na svijetu, najpopularnija profesija bi bila preduzetnik. Mi ćemo vam otkriti 10 najseksi profesija iz ugla žena.

10. Fitnes trener

Vrijeme provedeno u teretani rezultira savršeno oblikovanim tijelom, što će ženama kad ga pogledaju izazvati širok osmjeh na licu.

9. Kuvar

Ovaj muškarac će vam omogućiti romantičnu večeru vaših snova… i to vrli često.

8. Šoumen

Glumci i pjevači su predmet maštanja žena širom svijeta. Bilo da sanjate o nježnoj duši ili buntovniku, u ovoj kategoriji ima prostora za svačiji ukus.

7. Baštovan

Mlad baštovan mišićavog tijela (valjda ih samo takve znamo iz filmova) san je mnogih žena. Da li su za to krivi baš filmovi u kojima bogate gazdarice maštaju o zgodnom, mladom momku koji održava njihov dom ili jednostavno sam pogled na njih budi fantaziju, ostavljamo vam da razmislite.

6. Advokat

Sa advokatom se povezuje uspjeh, inteligencija i sigurnost koji u kombinaciji sa elegantnim odjelom, urednom frizurom i bradom, ali i debelim novčanikom, ovu profesiju stavljaju na šesto mjesto.

5. Doktor  

Uniforme su uvijek bile plod ženske fantazije. Muškarci u bijelom mantilu simbolizuju kontrolu i moć što je ponekad kod žena puno važnije od fizičkog izgleda.

4. Vatrogasac  

Ova profesija od pamtivijeka mami ženske uzdahe. Snažan muškarac koji može da vas zaštiti u svakom trenutku, fantazija je za žene. I njih iz filmova i serija znamo kao mišićave, moćne alfa mužjake.

3. Policajac

Čuvari reda, pogotovo oni u specijalnim jedinicama, izbor su žena koje žele da se osjećaju sigurno i zaštićeno. Iako u 21-om vijeku žene žele samostalnost, većina će se složiti da je ponekad lijepo da znate da se neko brine o vama i čuva vas.

2. Sportista

Sportisti, njihova savršena tijela i moto “u zdravom tijelu, zdrav duh”, mnogim ženama su neodoljivi. A još ako je riječ o fudbalerima i njihovim debelim bankovnim računima, fantaziji nema kraja.

1. Pilot

Ova profesija je na samom vrhu još od prvog polijetanja u nebeske visine, a dodatno je još začinio i Tom Kruz u filmu “Top Gan”. Bilo da se radi o civilnom ili vojnom, fantazija o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi ili kombinezonu koji savladava ogromnu letjelicu, nema kraja.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.