Ne griješite u zavodjenju muškaraca!

Zaboravite na sledeće metode zavodjenja ako želite da osvojite nekog ko vam se svidja.

U želji da osvoje nekog muškarca, ponekad iz očaja ili ko zna zašto, žene se služe i ne toliko uspješnim metodama.

 Iz nekog razloga, neke žene misle da su ovi pravi načini da nekoga osvoje, a u suštini s njima ili ne postižu ništa ili postižu kontra efekat.

Sledeće metode ne samo da će odbiti muškarca, nego je i vrlo vjerovatno  da će pomisliti da vam IQ nije jača strana ili ste mnogo očajni, a u najboljem slučaju može pomisliti da ste “laka” žena.

Ne griješite u zavodjenju muškaraca!

Evo šta ne treba da praktikujete:

Greška broj 1: Mnogo sam seksi

Slike na Facebook-u mijenjate i po nekoliko puta dnevno i sve su u standardnoj pozi – malo kože, pogotovo u predjelu dekoltea, kompletna šminka i naravno, neizostavno napućene usne. Kad god ste full sredjeni, slika mora da se pojavi na Facebook-u, zato što želite biti sigurni da će vas onaj što vam se dopada vidjeti samo u najboljem izdanju. Dobijate lajkove (obično od napaljenih fejsbukovaca), ali ne i od njega. Uvjereni da ste neodoljivi, stalno provjeravate Facebook i sigurni ste da ne reaguje samo zato što hoće malo da vas izludi i da se pravi nedostižan. Onda slijedi faza u kojoj mislite da treba bolje da se potrudite i izbacite slike sa još napućenijim usnama... Ali, ne, sasvim netačno i pogrešno. Ne ponavljajte uvijek istu grešku. Odmorite malo od Facebook-a i za promjenu pravite se vi malo nedostižni. Neka vas nema neko vrijeme.

Greška broj 2: Dostupna sam
 
Šaljete mu poruke, zovete ga, javljate mu se, a on ništa. I onda jednom u sto godina on vam pošalje poruku i vi presrećni mislite da je možda upravo vaš trud na facebook-u urodio plodom. Odmah odgovarate i inicirate dalji razgovor, ali rijetko postižete uspjeh. I ništa, tako čekate da vam piše ili se javi, a on zna da će u svako doba i uvijek od vas dobiti odgovor u rekordnom roku, čak i više od jednog odgovora. Uglavnom, kad god vam se javi vi ste tu uvijek dostupni. Pogrešno! Za promjenu, potrudite se da ste barem jednom nedostupni.

Greška broj 3: Gdje on, tu i vi

Obožavate da izlazite i smatrate da je izlazak jedan od najboljih načina da se upoznate, pa još ako ima i malo alkohola, bićete iskreniji i slobodniji. Mjesto izlaska najčešće birate po tome gdje je on, pa se uvijek kao „slučajno“ zadesite na istom mjestu. Kompletno se dotjerate i onda ste cijelu noć u iščekivanju da li će se on pojaviti. Njegovi prijatelji su tu, ali ne i on. Izlazak vam je momentalno upropašten, ali vi kao „mudra“ dama počnete ludo da se zabavljate da bi vas njegovi prijatelji vidjeli i prenijeli mu to. Pogrešno! Prijatelji mu neće prenijeti, a vi ipak pokušajte da se stvarno zabavite.

Greška broj 4: Pijana sam i spremna na sve

U ovoj fazi ste spremni da kažete bukvalno sve i da se poslije opravdate kako ste bili pijani. U stanju ste da napravite scenu, da mu kažete da je bezobrazan i da vas vrti oko malog prsta kako želi. Ali, kajanje najčešće dolazi kasnije kada shvatite šta ste mu rekli ili kakvu poruku ste mu poslali, pa onda na red dolazi nova briga – da ga niste nešto uvrijedili i da li će se poslije toga uopšte više javiti. Nayivate samu sebe glupom i razmišljate da se izvinite za tu poruku, kada se izvinite, opet ništa. Onda počnete da plačete. Pogrešno! U ovom slučaju najbolje je telefon „zaboravite“ kod kuće.

Greška broj 5: Moje prijateljice i ja smo zakon i muškarci nam ne trebaju

Ovo je faza kada vas hvata inat. Kruži trač da više nećete da trčite za njim i da se život ne vrti samo oko njega. U tom trenutku obožavate život zato što oko vas ima milion frajera koji su sto puta bolji od njega. Onda na facebook okupljate sve drugarice i razmjenjujete pljuštite statusima, uglavnom protiv muškog roda. Mislite da ste zabavljate, a ustvari umirete od želje da on klikne lajk ili ostavi komentar. Nema potrebe da vam govorimo da sve to gledano sa muške strane, djeluje očajno. Još na početku ste pročitani da čeznete za pažnjom.

Ukoliko koristite neku od ovih metoda, prestanite odmah. Na ovaj način samo ćete onoga ko vam se svidja natjerati da vas izbjegava u širokom luku.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da bijeli luk sačuvate od klijanja...

RECEPT
DANA

 Pržene ćuftice

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.