Fatalna igra zavođenja

Fatalna igra zavođenja

Flertovanje iz zabave je dobro zbog uvježbavanja trikova i održavanja forme. Ukoliko ste skloni kratkotrajnim, vrelim avanturama, a niste sigurni da i predmet vaših želja razmišlja u istom pravcu, pročitajte test i utvrdite istinu.

MUŠKI SIGNALI

1. Pogledao vas je tri puta zaredom
Psiholozi tvrde da je prvi pogled uvijek informativnog karaktera. Ljudi gledaju druge oko sebe jer su im se našli u vidnom polju. Drugi pogled je odmjeravanje, jer je shvatio da je u pitanju žensko. Ali, ako vas pogleda i treći put, znači da je zainteresovan.

2. Okrenuo je stopala ka vama
Ukoliko nam je neko privlačan, nesvjesno ćemo uperiti svoje ruke, ramena, stopala ili noge ka njemu. Obratite pažnju na grupu muškaraca dok pored njih prolazi privlačna devojka. Čak i ako sjede sa svojim devojkama, nesvjesno će ipak stopala biti okrenuta ka djevojci koja im se sviđa.

3. Dodiruje svoje lice dok vas gleda
Muškarac koji je zainteresovan za djevojku sa kojom razgovara prstima će preći preko svog obraza, dodirnuti uho i počešati se po bradi. Takva reakcija je povezana s uzbuđenjem, nervozom i željom da se tim gestom "dotjera" i skrene pažnju na sebe.

4. Oči mu se kreću "u trouglu"
Kada gledamo nekoga s kim nismo bliski, obično nam se pogled zadržava na njegovim očima. Kada razgovaramo sa prijateljem, pogled će nam se sa njegovih očiju povremeno spustiti i do usana. Međutim, ako je u pitanju flert, pogled muškarca će obuhvatati mnogo veći dio tijela svoje sagovornice.

5. Gnječi limenku ili plastičnu flašu
Kada je muškarac zainteresovan, počeće da se igra kružnim predmetima, jer ga oni podsjećaju na ženske grudi i druge oble dijelove tela. Stiskanjem konzerve će izraziti svoje podsvjesne želje.

ŽENSKI SIGNALI

1. Podizanje obrva
Psiholozi su ustanovili da je gest nesvjesnog podizanja obrva siguran signal da se u našem vidokrugu nalazi osoba koja nam se dopada. Ukoliko muškarac uzvrati na isti način i brzim pokretom podigne obrve da bi vas što bolje osmotrio, znači da su simpatije obostrane

2. Igranje garderobom
Kao i muškarac koji skida nevidljive mrvice sa svoje košulje ili pantalona, i žene se ponašaju isto kada primjete nekoga ko im se dopada; počinju da zatežu majicu, da uklanjaju nepostojeće trunčice prašine sa suknje... I žene, kao i muškarci, u tom trenutku žele da izgledaju besprekorno, kako bi što prije i što lakše osvojili osobu koja im se dopada.

3. Pokazivanje ručnih zglobova
Ako neko otkrije svoje zglobove, znači da je otvoren i iskren, ali i da je seksualno zainteresovan za drugu osobu. Ustanovljeno je da su ručni zglobovi erogene zone, vjerovatno zato što su žene nekada davno nosile mnogo konzervativniju garderobu, pa su ručni zglobovi bili jedini otkriveni dijelovi tela. Ukoliko još i mašete rukama, sigurno je da želite da uđete u "njegov prostor" i da mu dodatno skrenete pažnju na sebe.

4. Prekrštene noge
Što žena više puta prekrsti noge ispred muškarca, to je znak da je više zainteresovana. Uostalom, nije li zbog takvog ponašanja Šeron Stoun u filmu "Niske strasti" proglašena zavodnicom broj jedan na planeti?

5. Imitiranje njegovih pokreta
Ukoliko žena nesvjesno počne da kopira pokrete muškarca koji je u njenoj blizini, to je siguran signal da prema njemu nije ravnodušna. Imitiranje tuđih pokreta je psihološka igra zavođenja i sigurno je da će prerasti u nešto konkretnije ako se obje strane odvaže na avanturu...

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.