Radije slijepa, nego debela

Radije slijepa, nego debela

Istraživanje sprovedeno u Americi pokazalo je da bi svaka šesta žena više voljela da je slijepa nego da ima višak kilograma. Istraživači su intervjuisali 100 žena koje su pitali da li bi više voljele da su gojazne ili da imaju neko od 12 navedenih stanja medju kojima su depresija, sljepilo, alkoholizam i herpes.

Rezultati su pokazali da su neke žene toliko opsjednute svojom tjelesnom težinom, da bi radije da imaju neku neizlječivu bolest, nego višak kilograma.

"Nevjerovatno je to što su žene izabrale sljepilo ili neki drugi težak zdravstveni problem u zamjenu za gojaznost", izjavio je Tam Fraj, portparol National Obestz Forum.

Velika tjelesna težina može da se spriječi planiranjem pravilne ishrane i fizičkom aktivnošću, ali neke dame bi se očigledno prije opredjelile za neku tešku ili neizlječivu bolest, nego da malo porade na svom višku kilograma.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

PILEĆE PEČENJE BIĆE SOČNO

RECEPT
DANA

Pohovani kačkavalj

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.