Pronađite inspiraciju za praznične poklone u aDORé čokoladi

Ne čekajmo Djeda Mraza, već preuzmimo stvar u svoje ruke.

Pronađite inspiraciju za praznične poklone u aDORé čokoladi

Praznična atmosfera je pravo vrijeme da budemo kreativni, da probudimo maštu, da se zahvalimo dragim osobama, poželimo im srećne praznike. Inspiraciju za to potražite u neodoljivoj selekciji ručno rađenih čokoladnih pralina Adore.  

Svi Adore Chocolat proizvodi su potpuno prirodni, ne sadrže konzervanse, aditive, vještačke arome niti pojačivače ukusa.  U procesu proizvodnje koriste se samo najkvalitetnije sirovine, premijum kolekcija čokolade od najfinijeg kakaovca Južne i Srednje Amerike, najbolji agrumi i orašasti proizvodi, svjetski poznati brendovi likera, konjaka i viskija.

aDORé Chocolat je jedinstven u ovoj regiji  po izuzetno visokom nivou kvaliteta čokolade, mliječne sa minimum 40,5% suvih kakao djelova i crne sa minimum 70% kakao djelova.

Adore je rezultat strasti. Želimo vam srećnu i slatku Novu godinu.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.