Kako muškarcima objasniti životne stvari uz pomoć "fudbalskog jezika"

Španski časopis "Libero", posvećen fudbalu i društvu, napravio je, u okviru svoje reklamne kampanje, nekoliko zabavnih video snimaka u kojima žene objašnjavaju životne stvari muškarcima koristeći "fudbalski jezik".

Kako muškarcima objasniti životne stvari uz pomoć "fudbalskog jezika"

"Koliko vremena trener provede u velikom timu? Godinu? Dvije, kao većina? Kada tim više ne postiže rezultate, mijenja trenera. Kada loše igra, mijenja trenera. Kada nema ideja, mijenja trenera! Kada suparnička ekipa zna unaprijed kako ćeš igrati, tada mijenjaš trenera! Ciklusi. To su ciklusi. A trenutno, naš ciklus se približava kraju. Nema novih ideja, igra je loša, nema rezultata. Kapiraš šta ti govorim", pita žena svog (bivšeg) partnera.

Slogan reklame je "Kapiraš kada ti se objasni fudbalskim jezikom".U drugom spotu, žena se žali što njen partner nikada ne baca đubre: "Ne voliš to da radiš. Brazilski bekovi vole da napadaju. Misliš da vole da budu u odbrani? Ne, ali to čine jer se tako mora".

Kampanja, kako je objasnilo uredništvo magazina, ima za cilj da podstakne ljubitelje fudbala na razmišljanje o nekim problemima modernog društva.

Iako su ih pojedini čitaoci opisali kao "seksističke", reklame su uglavnom nailazile na pozitivan prijem, posebno na Internetu gdje su se mnogima dopale.

 

b92.net

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Jelenska koža

RECEPT
DANA

Zapečena junetina sa makaronama

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.