Vikend avantura

Etno selo Montenegro

VIKEND AVANTURA u organizaciji AUM CENTRA gdje imate priliku da dobijate raznovrsnu obuku koja vam  pomaže da sami kreirate životnu radost. VIKEND AVANTURA će biti u prelijepoj prirodi u ETNO SELU MONTENEGRO u Breznama kod PLUŽINAMA. Obuka, druženje , i usvajanje vještina tokom trajanja programa na različitim poljima života kroz iskustvo mijenjate vaš život i životne navike.

 

Vrijeme da sebi priuštite nekoliko dana daleko od buke, užurbanog života i svakodnevnog stresa u prelijepoj prirodi  Crne Gore uz raznovrsni  ljetnji program AUM CENTRA  koji je kreairan ZA ONE KOJI ŽELE PROMJENU. Imate jedinstvenu priliku da naučite kako da kreirate  živite u sreći, ljubavi i miru daleko od gradske buke, stresa i svakodnevnih obaveza. Vaši vodici su Mari Maćešić i Radovan Djurović.

Vikend avantura

ETNO SELO MONTENEGRO - VIKEND AVANTURA U JUNU I JULU MjESECU

 

Iskoristite priliku da unaprijedite kvalitet svog života uz vikend avanturu u prelijepoj prirodi. Malo nas zna koliko možemo nadahnuti život ako ga koristimo ispravno, mudro i ekonomično. Život prođe prije nego što se i probudimo,  a to je razlog zašto ne shvatamo vrijednost vremena koje imamo pred sobom.

 

VIKEND AVANTURE

AVANTURA -  BUDI GOSPODAR SVOG ZDRAVLJA ( 14,15 I 16 JUN)

Preventivni zdravstveni program BUDI GOSPODAR SVOG ZDRAVLJA – sistem stvaranja i obnavljanja ćelija, čišćenje organizma (KURS BUDUĆNOSTI - DANAS)

Tvorac ove metode je Boris Aranovič koji je od 1991 radi kao predavač u Institutu za alternativnu medicinu u Štokholmu dok je osnove ove metode stvorila dr. Larisa Fotina, diplomirani ljekar, magistar medicinskih nauka iz kardiologije, seksopatolog, specijalista za funkcionalnu dijagnostiku, kao i profesor Međunarodnog univerziteta tradicionalne narodne medicine koja je više od 14 godina radila je na Institutu za medicinsko biološka istraživanja sa kosmonautima. Kao saradnik Larise Fotine, Boris Aranovič je te osnove iskoristio za stvaranje jednog holističkog pristupa umijeća upravljanja sobom.

 Ova metodologija nudi rješavanje problema sa kičmom, vježbe za korekciju vida, ublažavanje alergija, plućnih tegoba, regulacija pritiska pomoću ideomotoričkih vježbi. Ovim programom ne samo da postajete gospodari svog zdravlja već I GOSPODARI SVOJE SUDBINE.

Na ovom kursu ćete doživjeti čišćenje organizma na svim nivoima i ovladaćete tehnikama koje održavaju vaše tijelo i dušu u dobroj fizičkoj kondiciji i ubuduće. Osnovni princip ove metode je samoiscjeljivanje cjeline to jest uklanjanje fizičkih, emotivnih ili mentalnih blokada i problema. Naše misli, negativna ubjeđenja i naš konstantan strah od sreće kao i traženje naše sreće u drugima, a ne u nama samima, dovodi do pojave mnogih problema. Tokom kursa postajete svjesni da je sreća u vama i da je uvijek na raspolaganju i na dohvat ruke.

 

 

AVANTURA  - UMIJEĆE DISANJA  ( 28, 29 I 30 JUN)

Program seminara UMIJEĆE DISANJA  vam omogućuje da naučite posebne vježbe disanja  koje  opuštaju, smanjuju stres, ublažavaju odredjene zdravstvene probleme, otklanjaju mentalnu napetost, podižu nivo energije,  savladate i otpustite blokade, održavate duh i tijelo u zdravlju, miru i sreći. Uz pomoć ovog seminara vaše tijelo će biti zdravije, a vi ćete živjeti u miru , sreći i harmoniji sa svojom okolinom.

Preduslov da napravimo bilo koji pomak jeste svakodnevna transformacija u stanje mira, opuštenosti i sreće u svim našim mislima, riječima i djelima, u svakom trenu našeg života. Naša prava suština je stanje mira, opuštenosti i sreće i nije samo pitanje treninga već prije svega naše odluke i usmjerenosti u umu.

 

 

AVANTURA - PUT PRAŠTANJA  ( 12,13, I 14 JUL)

Kroz radionicu PUT PRAŠTANJA  se oslobadjate emocija koje vas blokiraju a koje dugo nosite u sebi, a koje vam ne dozvoljavaju da živite OVDJE I SADA i da napredujete. Kada nađemo odgovore na mnoga životna pitanja kroz PUT PRAŠTANJA, još nam preostaje da to saznanje primjenjujemo u svakodnevnom životu. Treba da  živimo svoju ulogu a to znači da sve što činimo, mislimo i govorimo bude ispravno i dobro kako za nas tako i za sve ljude koji nas okružuju.  Svjesna realizacija PUTA PRAŠTANJA je naš konkretan odgovor na spomenuta vječna pitanja.

 

Više informacija na linku : Vikend avantura - Etno selo Montenegro

 

Rezervišite svoje mjesto sa imenom, prezimenom, nazivom progama i datumom pošaljite na office@aumcentar.me ili pozovite 068 826 701.

Prijave rezervacija mesta najkasnije do 10. Juna 2013. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas.

www.aumcentar.me

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Pileće bijelo meso biće sočno i meko...

RECEPT
DANA

Brze šnicle od krompira

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.