Blogerka koju morate zapratiti: Zovite me kolačić!

Linda Lomelino živi u gradiću na zapadnoj obali Švedske, odakle stvara svoju ukusnu magiju. Kuvar je i fotograf – nema bolje kombinacije za prezentovanje savršenih slatkiša koje sprema, a i prelijepih mjesta koja zabilježava u mekanom pastelnom maniru.

Blogerka koju morate zapratiti: Zovite me kolačić!

Ljubav prema kuvanju usadila joj je majka u čijim je pecivima kao mala najviše uživala, ali sebe je usmjerila ka slatkišima, ljupkim tortama a u cijelu priču se uplela i fotografija. Kaže da je blog nastao sa ciljem da se potroši višak slobodnog vremena, a zahvaljujući njegovom kvalitetu postao i jako popularan.


Linda je objavila tri knjige recepata, a njena prva knjiga koja je posvećena kolačićima i izašla davne 2012, za sada je prevedena na pet jezika. Drugu knjigu je posvetila sladoledima, a naslov treće ’Slatkiši i fotografija’ dovoljno govori sam za sebe. Odlikuje ih savršen dizajn, savršena fotografija i ništa manje savršeni recepti.

Broj njenih Instagram pratilaca se odavno mjeri u hiljadama, pa zašto i vi ne biste postali jedan od njih i tako sebi obezbijedili dnevnu dozu lijepog?

 

Pripremila: Irena Bajčeta

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.