MANGO lansirao PRIČU O JEDINSTVENOSTI

Kampanja koja slavi autentičnost svake individue

MANGO je predstavio aprilsku kampanju A Story of Uniqueness (Priča o jedinstvenosti), koja slavi autentičnost svakoga ponaosob kroz njegovu ličnost i talente. Fotografije i video kampanju je snimio Angelo Penetta. Stajling kampanje potpisuje Aleksandra Woroniecka.

MANGO lansirao PRIČU O JEDINSTVENOSTI

Kampanja nam predstavlja različite ličnosti koje dijele zajedničke vrijednosti – sve su jedinstvene. Podjelu čini 7 osoba starosti od 20 do 63 godine koje su snimnjene u svakodnevnim situacijama u multikulturalnom okruženju distrikta Venice Beach u Los Anđelesu. Prve dvije fotografije prikazuju Bhumiku Aroru, 29-godišnju indijsku manekenu, i  Lyn Slater, 63-godišnju profesorku američkog univerziteta. Bhumika ima veoma uspješnu karijeru u modnoj industriji, a njena velika strast vodila ju je u borbi protiv predrasuda koje vladaju o poslu modela u njenoj zemlji. Lyn Slater je postala modni influenser i ikona zahvaljujući svom blogu Accidental Icon, koji vodi paralelno sa svojom profesorskom karijerom. Ostajući verna svom lajtmotivu “Godine ne variraju”, ona pokreće blog zato što nije uspjela da nađe magazin i blog namijenjen ljudima koji žive normalne, ali zanimljive živote.

Staz i Misha Lindes su sestre koje dijele strast prema muzici, a pod uticajem oca, Hala Lindesa, gitariste benda Dire Straits. Staz, 24-godišnjakinja koja svira gitaru uspješno kombinuje svoju modeling karjeru sa pjevanjem u garage-style rok grupi The Paranoids. Misha, 26, je članica punk grupe Sad Girl, u kojoj pjeva i svira gitaru.

Andre i Parker van Noord iz Holandije su otac i sin, modeli po profesiji. Pedesetogodišnji Andre je otkriven prij 32 godine na koncertu Rolling stones i do danas je uspješno vodio karijeru modnog fotografa i muzičara. Parker je student koji je krenuo očevim stopama.

Poslednja zvijezda kampanje je Lauren Johnson, 25-godišnja keramičarka. Prvobitno nije bila u planu da postane dio ove ekipe, ali od trenutka kada je kročila na set, zahvaljujući svojoj ličnosti, talentu i jedinstvenom izgledu, privukla je pažnju kreativnog tima, koji nije oklijevao da je uvrsti među junake Priče o jedinstvenosti.

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.