3D štampani veš obilježio reviju Victoria's Secret

3D štampani veš obilježio reviju Victoria

Ovogodišnja revija modne kuće Victoria's Secret neće ostati zapamćena samo po čuvenim "Anđelima", već  i po vešu izrađenom na 3D štampaču. Model je ukrašen Swarovski kristalima, a prošetala ga je manekenka Lindzi Ellingson.

U procesu izrade ovog veša bilo je neophodno skeniranje manekenkinog tijela kako bi model savršeno stajao. Ovim unikatnim modelom oduševljeni au kako modni tako i industrijski dizajneri.


Veš je štampan od laganog najlona, a naknadno su ugrađeni milioni Swarovski kristala. Komplet je upotpunjen šeširom, korsetom i parom krila (ipak se, na kraju krajeva, radi o anđelima).


Dizajneri modne kuće Victoria's Secret su na ovom projektu, osim sa brendom Swarovski, sarađivali sa arhitektom Bradley Rothenbergom i kompanijom Shapevais koja je odradila 3D štampu.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Da se naočare ne zamagle...

RECEPT
DANA

Slana štrudla

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.