U trendu svake jeseni: kratka kožna jakna

Kožna jakna sjajno se kombinuje sa svim odjevnim komadima, a izbor je ove jeseni više nego raznolik.

U trendu svake jeseni: kratka kožna jakna

Kožna jakna je komad koji rado biraju i žene i muškarci, posebno u prelaznom periodu, kada zahladi. Na modnom tržištu sve je više različitih modela što je odlično, jer se za svakoga nađe ponešto.

Kožna jakna sjajno se kombinuje sa svim odjevnim komadima, odlično pristaje uz pantalone, kao i haljine, tunike, a vrlo ju je lako kombinovati s obućom.

Naš izbor za ove hladne, kišne dane definitivno je rokerski stil koji kožnu jakna čini zanimljivijim i nimalo dosadnom. Predlažemo da svoj model kožne jakne kombinujete s jednobojnom zanimljivom tunikom do iznad koljena i čizmama sa nitnama.

Kako vaš modni izbor ne bi bio preklasičan, začinite ga nekom zanimljivom upečatljivom ogrlicom ili torbicom u kraljevsko plavoj, koja je jedna od hit boja sezone.

 

 

Index.hr/ŽSJ

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Bubuljice i aspirin

RECEPT
DANA

Džem od jagoda

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.