Ženski veš

Ženski veš

Ženski veš je veoma intimna tema i ima jednu dozu misterije za muškarce. Postoje razni stilovi veša pogodni za sve situacije i prilike. Ženski veš može da bude i funkcionalan i moderan i mnogo se razvijao i nadograđivao tokom prošlog vijeka. Uticaji iz svijeta mode, odjeća, modni stilovi i tehnologija su svi odigrali ulogu u evoluciji donjeg veša za koji mi danas znamo.

Počevši od funkcionalnog i neophodnog, skromnog i toplog za žene, veš je evoluirao u multi milionsku industriju koja nudi mnogo izbora, kako brendova, tako i dizajna za sve ukuse i sve veličine. Tradicionalni veš je bio funkcionalan i služio svrsi, ali sa vrlo malo izbora dizajna.

Sa pojavom novih materijala i tehnoloških dostignuća u novije doba, ženski veš je postao mnogo udobniji, laganiji i mnogo atraktivniji.Razvoj i unapređivanje izrade materijala u smislu elasticnosti i prozracnosti, kao sto su likra i mikrofiber napravili su revoluciju na tržištu, omogućavajući ljepši, sexy dizajn u kombinaciji sa praktičnošću.

Postoji mnogo više stilova u dizajnu ženskog veša u odnosu na mušk, ukljucujuci: Push-up, minimajzere, silikonske jastučiće,  brushalteri sa korpama, bez bratela, tange... da pomenemo samo neke.

Tanak, lagan donji veš sada moze biti kreiran da izgleda sexy i sofisticirano, a da i dalje bude udoban za nošenje. Žena danas zahtjeva mnogo više od veša i prosli su dani samo jednog stila brushaltera.

Žena sada ima "ormar veša" koji će nositi uz različite stilove i u raznim prilikama.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Toplo bijelo vino

RECEPT
DANA

Pita sa mesom i spanaćem

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.