Ohrabrenje za sve lijepe bucke

Ohrabrenje za sve lijepe bucke

Jedna od najpoznatijih manekenki za XL modele Tara Lynn, koja je pozirala za mnoge modne časopise i brendove poput ‘Forever21′ , Nordstorm i Bloomingdale's,  predstavila je novu liniju kupaćih kostima za poznati lanac komercijalne odjeće.

Žene naglašenijih oblina sve sigurnije gaze modnim svijetom, koji je inače opčinjen tanjušnim djevojkama. Jedna od najpoznatijih manekenki za XL modele, Tara Lynn potvrdila je kako i bujne žene u odgovarajućoj odjeći mogu izgledati, ne samo jednako atraktivno kao i mršavice, već i samopouzdanije i svjesne svojih atributa.
U to nas je uvjerio editorial za liniju namjenjenu punijim damama ‘BiB’ (Big Is Beautiful’) modne kuće H&M u kojem je predstavila nove kupaće kostime i odjeću za nadolazeću sezonu.
Ljetne haljine i kratke gaćice, kao i jednodjelni  kupaći kostimi  na lijepoj Tari izgledali su onako kako bi svaka žena voljela izgledati na plaži.

Slični članci

Tagovi :

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.