Ovako treba kombinovati animal print

Animal print možete da volite ili da nikako ne volite – ne postoje podijeljene emocije. No, složićete se da privlači pažnju. Ukombinovan na pravi način, može izgledati elegantno i skupo, no koji način je zapravo onaj pravi?

Ovako treba kombinovati animal print

Osjećate da su vaš garderober i stil odjevanja upali u rutinu – pravo je vrijeme da pronađete nekoliko detalja kojima ćete ih osvježiti! Ukoliko se niste ranije susretale sa animal printom, počnite obazrivo – sa komadima nakita ili sitnijim detaljima na odjeći.

Da bi životinjska šara na vama izgledala skladno, kombinujte je sa prirodnim bojama, dakle krem nijansama, nijansama pijeska, a i pastelnim rozikastim tonovima. Nećete pogriješiti ukoliko se odlučite i za maslinasto-zelene momente. Suština je da animal printove kombinujete sa bojama koje je i priroda sama izabrala, a tehnologija je toliko napredovala pa sve printove možemo sami proizvesti, pa ih ne moramo uzimati direktno od prirode.

Zmijski i krokodil print će najljepše izgledati na kožnim detaljima poput kaiša, torbe, pojasa i cipela, a zmijski će izgledati efektno i sa drečavijim bojama, ali samo kao sitni detalj. Tanki i lepršavi materijali su kao stvoreni za print sa šarom tigra, dok je leopard fleksibilan i možete ga nositi i na cipelama, ešarpi, šeširu, nakitu...

Cipele ili ešarpa sa animal printom će izgledati sjajno uz monohromatske kombinacije i dati im dašak šik svježine koja nam je nekada svima potrebna.

Hrabrije dame mogu pokušati da ukombinuju geometrijski dezen i animal print – no, oprezno!

Najvažniji savjet za kraj - izbjegavajte kombinovanje printova po svaku cijenu! Pa, ni u prirodi ne možete sresti zebru, tigra i krokodila koji se druže. Izgledaćete agresivno i jeftino, a sigurno vam nije cilj da ostavite takav utisak!

Pripremila: Irena Bajčeta

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Kako iskoristiti ostatake riže

RECEPT
DANA

Francuski krompir

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.