10 modnih savjeta koji su vječni

U toku jedne sezone pojavljuju se različiti savjeti, po ugledu na trendove koji trenutno vladaju, ali ovdje ćemo izdvojiti 10 modnih savjeta koji važe za svaku priliku i za svaku sezonu.

10 modnih savjeta koji su vječni

1.  Kvalitetnu odjeću kupujte u neutralnim tonovima. Na taj način možete da je nosite više sezona, kao i da je kombinujete u raznim varijantama i za različite prilike.

2.  Nosite isključivo ono što vam stoji kao da je krojeno za vas. Ponekad je dobro da ignorišete trendove i da nosite ono što vam je udobno i u čemu se osjećate prijatno.

3. Smanjite broj komada odjeće. Kada je garderoba u pitanju, jedan dobar komad odjeće je neophodniji od hrpe nekvalitetnih i loših odjevnih predmeta.

4. “Ne navlačite” se na rasprodaje. Ako za neki komad odjeće niste spremni da platite punu cijenu, onda se ne isplati ni kada mu je cijena smanjena.

5. Obavezno nabavite jedan komad sa životinjskim (animal) printom. Leopard, tigar, zmija ili bilo koja druga životinjska šara izgleda odlično, ali ako je kombinujete umjereno i sa ukusom.

6. Investirajte u kvalitetne modne dodatke.

7. Pokažite isključivo vaše najbolje atribute. Izaberite ili dekolte, ili gole noge, nikako i jedno i drugo zajedno.

8. Dodajte malo boje. Iako se vaša garderoba temelji na naeutralnim komadima, dodajte i po neki džemperić ili majicu u svijetloj, veseloj boji.

9.  Ako niste sigurni šta da obučete, izaberite da izgledate natprosječno dotjerani. Ukoliko ne znate šta treba da nosite na nekom dogadjaju, svakako je bolje da se pojavite dotjerani, nego da cijelo veče razmišljate zašto niste obuli te visoke potpetice.

10.  Napravite dobru “inventuru” svog garderobera. Kada budete svjesni šta sve imate u njemu, lakše će vam biti da kombinujete svoju odjeću.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Džigerica ce biti mekša i ukusnija...

RECEPT
DANA

Teletina u sosu s kajmakom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.