Ovog proljeća bijela košulja ima novo izdanje!

U moru modnih poduhvata kojima se kreatori trude da privuku pažnju na jednom od najvećih modnih događaja godine, izronio je jedan nepogriješivi trend: bijela košulja - ali zakopčana do grla!

Ovog proljeća bijela košulja ima novo izdanje!

Nema tog modnog dizajnera koji nije pokazao ne samo jednu, već više bijelih košulja na Njujorškoj nedjelji mode u revijama za proljeće 2015. godine.

Sve su zakopčane do grla, a kreativnost se, prije svega, ogleda u kombinacijama koje su stilski određene duhom revije. Trendovi za ovo proljeće postavljeni su još na Njujorškoj nedelji mode, održanoj u septembru 2014. godine.

Prijatno iznenađenje je što ne morate planirati novi modni budžet već provjerite koliko vaših bijelih košulja može da bude nosivo i razvrstajte ih po modnim kombinacijama. 

Tako nam perspektivni korejski dizajner Ji Oh predlaže ravno krojenu mušku košulju bez rukava, skraćenu do ispod struka, a Marisa Veb kombinuje originalnu kecelja-haljinu sa bijelom košuljom, kao iz ’80-ih. Pogledajte i druge načine na koje ih možete nositi…

 

Lisa.rs

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.