Hit proljeća – maksi haljina sa dugim rukavima

Svaka haljina ima posebno mjesto, ne samo u ormanu, nego i u srcu žene koja je posjeduje. Ipak, ovo proljeće, jedan poseban model haljine će uživati najveću ljubav i pažnju. 

Hit proljeća – maksi haljina sa dugim rukavima

U pitanju je maksi haljina sa dugim rukavima, koja sigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Najavljena kao  “hit proljeća” od strane modnih eksperata, maksi haljina dugih rukava je komad odjeće koji u predstojećoj sezoni obavezno mora da se nađe u garderoberu svake žene koja prati modne trendove.

Ovaj popularni model haljine je šik, atraktivan i prefinjen i može da se nosi u svakoj prilici, a odlično pristaje većini dama.

Šira ili nešto uža, jednobojna ili sa cvjetnim printom – izbor kroja I dezena je prepušten vašim željama I ukusu. Ni u kom slučaju ne možete pogriješiti. Važno je da je maksi I da su rukavi dugi.

Predstavljamo vam nekoliko modnih prijedloga zbog kojih ćete poželjeti da obučete prekrasnu maksi haljinu sa dugim rukavima.

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Lomljivo!

RECEPT
DANA

Čips iz mikrotalasne

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.