Raskošni volančići za veselo proljeće

Piše: Audreysdream

U ovom postu predstavljamo vam predivnu haljinu mlade hrvatske dizajnerice iz Slavonije, čiji brend nosi ime "Desiinia". U maloj radionici Desiinia dizajna uz malo čarolije i puno ljubavi na svijetlo dana izlaze divne haljine i majice, spremne da upravo vašoj bajci dodaju malo čarobne prašine.

Raskošni volančići za veselo proljeće

Bile uske ili šrioke, u svim mogućim bojama, one  modernije ili pak potpuno kalsične, s volančićima koji su hit ove sezone, koju god da odaberete-nećete pogriješiti. Haljine su izrađene od kvalitetnog materijala i šivane baš po vašoj mjeri i želji, pa stoga upravo vama i pristaju savršeno i stapaju se s vašom osobnosti. 

Mi smo vam ovog puta odlučile predstaviti haljinu "Ivu", koju krase raskošni volančići i posebna boja. Za elegantniju varijantu (tople i romantične proljetne večeri na otvorenom) ;) kombiniram je s klasičnim crnim salonkama, a za onu ležerniju, dnevnu varijantu upotpunila sam je retro Bata cipelama. Svoju Desiinia krasoticu možete naručiti na facebook stranici: Desiinia Dizajn, a još slika potražite na Instagram profilu.

Više slika možete pogledati na: Audreysdream

 

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.