Modne greške koje ne smijete sebi da dozvolite

Modne greške koje ne smijete sebi da dozvolite

Kada je u pitanju modni stil, ne postoji ispravno i pogrešno. Možete se opredijeliti da izgledate klasično, pank, moderno, kežual. Jedino što je veliko NE i što sebi ne smijete dozvoliti, jeste da izgledate jeftino, a to nema nikakve veze sa cijenom vaše garderobe. Često su sitnice te koje vas dijele od toga da postanete prava modna ikona. Mi smo napravili listu stvari na koje bi trebalo da pazite.

Previše sjaja

Po pravilu, nošenje cirkona zahtijeva određenu priliku. Nošenje cirkona i bižuterije uz svakodnevnu i sportsku odjeću učiniće da svakom modnom poznavaocu padne mrak na oči. Zasijenite svojom ličnošću, a ne odjećom.

 

Imitacija brendova

Proizvođači mogu da ih zovu replikama, ali to ih ne čini originalom. Ovi proizvodi su lošeg kvaliteta i nemaju nikakve veze sa svjetski poznatim modnim dizajnerima. Šta da radite: Dobro urađen predmet iz nebrendiranih radnji omogućiće vam da se obučete u svom stilu, a da ne morate da prodate bubreg.

Sudar printova

Tufne + pruge = jedna od mnogih nesrećnih kombinacija. Cvijeće, geometrijski oblici i drugi printovi koji zapadaju za oko moraju se nositi sami. Dobitna kombinacija: printirane stvari nosite uz nešto slične boje ili jednobojno.

 

Bijele salonke

Reći ćemo vam malu tajnu: postoji diskriminacija boja. Bijele cipele, osim patika, pale su u nemilost. Čak i mlade sada nose cipele u drugim bojama. Najbolji izbor za svaku priliku jesu cipele u boji kože. One će se uklopiti uz odjeću svih boja i podići vaš izgled na potpuno novi nivo elegancije.

Kupite veliko ili nemojte kupiti uopšte

Neke stvari moraju biti skupe i nemaju jeftiniju verziju. Ovo najčešće zavisi od tkanine. Ako ne možete priuštiti kvalitetan odjevni predmet, bolje je da ga ne kupujete uopšte. Čipka, na primjer. Jeftina čipka će brzo pokazati znake nošenja, iscijepati se ili pohabati. Ne možete bez čipke? Manje je više. Neka bude dodatak vašoj garderobi u vidu malih detalja ili aksesoara.

Čudne boje

Blistave neonske boje odlične su za diskoteku ili maskenbal, ali svaki pokušaj da ih ubacite u vašu odjevnu kombinaciju, unaprijed je osuđen na propast. Šta je alternativa? Klasika, naravno. Ako nema pomoći vašoj sklonosti ka jarkim stvarima, barem pokušajte da umanjite intenzitet boja vaše garderobe.

Nošenje nakita od plemenitih metala

Da budemo precizni, nošenje ovog nakita ne narušava vaš izgled samo po sebi, već njegova količina i okolnosti u kojima ga nosite, naročito kada ga nosite zajedno sa bižuterijom. Za svakodnevni izgled manje je više, opet ponavljamo. Uvijek dajte prednost lijepim, diskretnim minđušama u odnosu na ogromnu zlatnu ogrlicu.

 

Neudobne cipele

U štiklama ćete izgledati zaista lijepo i ženstveno, ali samo ako neudobnost nije cijena njihovog nošenja. Nema potrebe da ih nosite kada idete u prodavnicu ili šetate psa. Prihvatite jednostavnost. Širom svijeta je sve popularnije nošenje jednostavne i udobne odjeće, pa zato slobodno navucite patike.

 

Ignorišete sopstvenu veličinu

Postoje i druge veličine osim veličine S. Oblik i veličina tijela se menjaju vremenom i to je u redu. Ono što nije u redu jeste nošenje odjeće koja ne laska vašoj figuri. Ovo se odnosi i na preveliku i na preusku odjeću. Sigurno ne želite da izgledate kao vreća ili kobasica u mreži.

Prastari modni trendovi

Prema modnim trendovima se odnosite kao prema "kombinacijama", a ne dugoročnim vezama. Kada se završi sezona, riješite ih se. Kako da uvijek budete u trendu? Ako ne možete da priuštite da stalno kupujete ono što je u tom trenutku moderno, držite se klasičnih komada i boja. Vrijeme će uvijek raditi u vašu korist.

 

Greške sa unihopkama

Previše sjajne unihopke, unihopke koje se vide ispod pantalona, pokazivanje šavova - uništiće sav trud koji ste uložili da biste izgledali besprekorno. Šta da radite? Izaberite nevidljive, mat unihopke bez šavova i moći ćete da ih nosite uz svaku kombinaciju.

 

fokuzz.com/

 

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Najlon čarape

RECEPT
DANA

Govedji gulaš

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.