Jesen, doba kada nam se priroda osmjehuje prije nego što zatone u san

Cvrkut ptica, šum prohladnog povjetarca i sunčeve zrake koje stidljivo proviruju iza mutnih oblaka izmamili su nas da uživamo u predvečerje lijepoga jesenskog dana. Pritom smo spojile ugodno s korisnim i odradile još jedan shooting u kojemu vam predstavljamo nakit River.

Jesen, doba kada nam se priroda osmjehuje prije nego što zatone u san

Ovaj nakit poput čarobne kutije zauvijek čuva dušu cvijeća, a njegove se boje skladno sljubljuju s žutim lišćem, bojom kestena i narančastim suncem koje zalazi. Za tu sam priliku odjenula cvjetnu haljinu koja plavičastim bojama odgovara ovom prohladnom predvečerju, a sitne sam cvjetiće obuhvatila tankim crnim remenčićem i zaogrnula ih toplom pelerinom. Moje crne salonke pažljivo su koračale puteljkom punim kestenovih ježića, a od aksesoara uz nakit tu su i crne naočale te sat. Ovu damski profinjenu kombinaciju hladnih tonova ugrijala sam crvenim ružem…. Iako svako godišnje doba ima svoju posebnu čar, ona jesenska mi je posebno draga jer…… autumn paints colors that summer has never seen.


Photo by: Marta Pleško
Haljina: Second hand
Nakit: River 

Više fotografija možete pogledati na Audreysdreamfashion 

Save

Slični članci

IZDVAJAMO IZ GALERIJA

SAVJET
DANA

Ovo ih ubija na mrtvo

RECEPT
DANA

Kroketi sa šunkom

  • Najčitanije

  • Zanimljivo

  • Najviše lajkova

PRATITE NAS NA

KALKULATORI

O NAMA

Portal namijenjen ženama i svima koji žele da saznaju više o ženama. Mi smo tu, ne samo za modernu i savremenu ženu, nego i za one koje se ne osjećaju tako. Tu smo za majke, domaćice, poslovne žene, mlade i one u najboljim godinama. Svakodnevno spremamo za svakoga po nešto. Hvala vam što nas pratite ;)

PRATITE NAS NA

© 2011 zenasamja.me. Sva prava zadržana.